Effektiv hulmursisolering

Hulmursisolering

Effektiv hulmursisolering

Hulmursisolering

Vi er eksperter i effektiv hulmursisolering

Hold på varmen i din bolig

Mange boliger og ejendomme, især af ældre dato, har problemer med isoleringsevnen. Det skyldes ofte bygningens konstruktion, der kan være mangelfuld, eller ganske simpelt fordi isoleringen med tiden er blevet slidt grundet fugtindtrængning og nedbrydning af materialet. Med hulmursisolering holder din bolig bedre på varmen, og du vil således opnå store besparelser på varmeregningen.

 

Hos Grøniso har vi faste, konkurrencedygtige priser på både hulmursisolering og vores andre isoleringsydelser. Vi tilbyder følgende isoleringsmuligheder:

 

 

Ønsker du vores hjælp til din næste isoleringsopgave? Så tag kontakt til os. Vi kommer gerne ud og giver en gratis besigtigelse af din nuværende isolering, og kommer herefter med et uforpligtende tilbud på optimering. Vi udfører isoleringsopgaver på hele Sjælland. 

En naturlig del af den grønne omstilling

Den grønne omstilling er vigtig for vores fremtid. Vi ønsker at gøre vores del og bidrage med bæredygtige løsninger. Derfor er alle vores isoleringsydelser energieffektive og giver dig mulighed for at mindske dit CO2-udslip. I Danmark anslås det, at 40 % af energiforbruget kommer fra nedkøling og opvarmning af bygninger. Med den rette isolering, herunder hulmursisolering, kan vi alle formindske dette forbrug.

 

Vores hulmursisolering kan udføres med forskellige materialer. Vi benytter os af Knauf Supafil 34, der har en god isoleringsevne, eller også benytter vi EPS-kugler i flamingo, der er vandafvisende og har en forbedret isoleringsevne. 

Lad os stå for din hulmursisolering

Skal du i gang med en hulmursisolering? Så henvend dig til os. Vi udfører en grundig besigtigelse af din nuværende isolering, så vi kan finde den rette isolering til din bolig. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon på 93 99 13 93. Du kan også rette henvendelse skriftligt via mail på kontakt@groniso.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside.

 

[Total:0    Gennemsnit:0/5]