Privatflytning med fokus på miljøet

Skal du som privatperson have hjælp til en mindre eller større flytteopgave, er vi parate til at løse opgaven og samtidig støtte de danske folkeskove. Vi ønsker at sætte en høj standard indenfor CO2 neutral og miljørigtig transport. Af denne årsag er vi med til at donere et antal træer alt afhængigt af, den mængde brændstof vores biler har brugt i løbet af året. Vores løsninger er altid skræddersyet til den pågældende privatflytning, hvorfor vi garanterer en effektiv flytteproces, hvor dine møbler med mere flyttes til din nye bolig indenfor den aftalte tid.

Efter mere end 35 år i flyttebranchen har vi en bred erfaring indenfor privatflytning, og der er ikke den opgave, som vi ikke har erfaring med at løse på bedste vis. Vi finder altid en flytteløsninger, som imødekommer dine behov og ønsker. Vores erfaring gør, at processen altid forløber effektivt. Vi lægger vægt på god service, hvorfor du altid bliver mødt af smilende flyttemænd, som gerne gør en ekstra indsats for at, du er tilfreds med resultatet.

Kvalitetsbevidst og CO2 neutral privatflytning

Når vi tilbyder privatflytning går vi op i at levere den højeste kvalitet. Vores alsidige flyttemænd har erfaring indenfor flere brancher og fag, og vi er derfor også i stand til at varetage montageservice. I forbindelse med flytning tilbyder vi udover privatflytning de følgende ydelser:

Hos Flair Flytteforretning udfører vi flytning og privatflytning i ethvert omfang. Vi sørger for at dine møbler og andet inventar leveres nænsomt og pakkes i flyttetæpper. Således sker der ingen skader, når dine ejendele flyttes til den nye adresse i forbindelse med privatflytning.

Kontakt os for at få et tilbud

Ønsker du et tilbyde på privatflytning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten udfylde vores kontaktformular eller kontakte os på mail eller telefon. Du kan ringe til os på telefon 81 81 25 81 eller skrive til os på mail info@flairflyt.dk.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]