Tømrer certificeret i håndtering af asbest tag

Har du asbest i dit tag?

Mange ældre tage af eternit indeholder asbest, der er et stof, som er yderst sundhedsskadeligt. Hos Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck er vi asbest certificerede, og uddannet i at håndtere asbest korrekt og forsvarligt. Hvis du har mistanke om, at du har asbest i taget, foretager vi gerne et gratis tagtjek for dig. Så er du på den sikre side.

Få en professionel til at håndtere dit asbest tag

Selvom du i princippet gerne selv må fjerne og bortskaffe dit asbest tag, anbefales det, at du rådfører dig med en professionel, der er certificeret i behandling og håndtering af asbest. Ellers risikerer du at indånde de små asbestfibre, der er voldsomt kræftfremkaldende. Samtidig er der specielle regler for at arbejde med asbest som skal overholdes, herunder også bortskaffelse af asbest tag. Dem har vi dog helt styr på. Vi går ikke på kompromis med hverken vores, eller din sikkerhed.

 

Når du vælger en certificeret specialist hos os, er du sikret:

  • Gratis tagtjek
  • Certificeret medarbejder
  • Udskiftning og nedtagning, samt bortskaffelse af asbest tag
  • Mange års erfaring i branchen
  • Specialister i tagarbejde

 

Skal du have nyt tag, er vi de rette til opgaven. Med mange års erfaring i branchen, har vi opnået stor ekspertise indenfor tagrenovering og i at lægge nyt tag. Desuden foretager vi også energirenovering og udskiftning af tagrender. Vi sørger altid for at have en faglig dialog med dig både før og under arbejdet, og rådgiver dig professionelt. Det sikrer, at dine behov og ønsker efterleves.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Vi er din lokale tømrer i Køge. Kontakt os snarest muligt, hvis du vil have hjælp til at håndtere dit asbest tag. Så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig. Vi arbejder primært i Køge, Roskilde, Greve og omegn. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon: 42 46 81 10 eller sende os en e-mail på mail@mikaelholck.dk.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]