Skal du bruge en tagrenovering på Sjælland? Så er vi klar til at hjælpe dig - kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Tagrenovering

Skal du bruge en tagrenovering på Sjælland? Så er vi klar til at hjælpe dig - kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Tagrenovering der kan betale sig

Tagrenovering kan forlænge levetiden af dit nuværende tag

Nyt tag eller tagrenovering?

Gennem sin levetid er dit tag udsat for flere udfordringer af det danske klima. Frost, tung sne, solens stråler og syrerigt regnvand er alle med til at forringe tilstanden af dit tag. Det er vigtigt at vedligeholde taget, da det ellers kan have sundheds- og sikkerhedsmæssige konsekvenser.
At få lagt et nyt tag kan være et omkostningsfuldt projekt. I stedet kan den rette løsning for dig være en tagrenovering.
En tagrenovering kan være løsningen for dig, hvis du:

  • Vil forlænge tagets levetid
  • Leder efter en billigere løsning end at udskifte taget
  • Har interesse i at reducere husets varmeomkostninger

Hos Tømrer- og snedkermester Mikael Holck er vi eksperter i tagrenovering. Vi har over 30 års erfaring med alt tagarbejde og kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have rådgivning og sparring vedrørende dit tag. Vi hjælper dig, hvis du skal have hjælp til tagrenovering på hele Sjælland. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal have lagt nyt tag eller har problemer med asbest i dit tag.

Få hjælp af professionelle tømrere

Skal du bruge hjælp til tagrenovering, er vi klar til at hjælpe dig. Med vores mange års erfaring tilbyder vi en grundig vurdering af dit eksisterende tags tilstand. Vi besigtiger dit tag nøje, og giver dig vejledning om, hvorvidt en renovering vil være tilstrækkelig, eller om der er behov for en komplet udskiftning. Vi giver dig altid skarpe priser, når du vælger os til din tagrenovering.

Kontakt os i dag

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om dine tagrenoveringsbehov og -ønsker. Vi står altid klar til at give dig den optimale løsning og den bedste rådgivning – til en konkurrencedygtig pris.

Du kan træffe os på tlf. 42 46 81 10 eller via e-mail på mail@mikaelholck.dk. Ellers kan du gå ind på hjemmesiden og udfylde kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]