Tømrer laver tilbygning af højeste kvalitet

Erfaren og dygtig tømrer

Skal du have bygget en ny tilbygning til din ejendom? Vi er eksperter i at lave en holdbar tilbygning af højeste kvalitet. Vi laver unikke løsninger med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi samarbejder med dygtige arkitekter, ingeniører og håndværkere. Det gør det muligt for vores tømrer at lave præcis den tilbygning, du ønsker. Vi har siden 2003 hjulpet rigtig mange med deres tømrer projekter både privat og erhverv. Der er ikke den opgave, der er for stor eller lille for os. Tøv ikke med at kontakt os.

Vores erfarne tømrer kan bl.a bygge følgende tilbygninger:

  • Udhus og haveskur
  • Terrasse
  • Carport og garage
  • Boligudvidelse

Fokus på kvalitet og god kundeservice

Når du vælger os som din tømrer, er du garanteret det bedst mulige håndværk. Vi har altid fokus på de små detaljer, da vi mener, det skaber det bedste og smukkeste resultat. Vi starter alle opgaver ud med en god dialog, hvor vi sporer os ind på kundens ønsker. Det sikre, at resultatet altid matcher kundernes forventninger. Vi møder alle vores kunder med et smil. Vi sørger også for, at du som kunde hele tiden har det fulde overblik over processen. Vi går ind for fuld gennemsigtighed, så du trygt kan følge med. Du vil altid vide, præcist hvad du betaler for, når vi laver din tilbygning.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skal du bruge en dygtig tømrer til dit projekt? Tøv ikke med at kontakt os. Vores professionelle tømrer står klar med ærlig og kompetent vejledning. Hos os er du altid i centrum. Din tilfredshed er vores succes. Du kan kontakte os på telefon 25 36 01 67 eller på mail toemrermestermh@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]