Tagdækker

Står du og mangler en tagdækker? Hos AB Tagdækning er de specialister i tagpap. Det er et genialt materiale, der typisk holder i 50 år eller mere. Hos tagdækkervirksomheden bruger de udelukkende kvalitetstagpap, så du er sikret et tag med lang levetid

Lægning af tagpap behøver ikke være et ringere alternativ til et tag med tegl. Et tag af tagpap kan sagtens være en pæn løsning på selv et stort hus, især hvis det bliver lavet ordentligt.

Virksomheden udfører også listedækning, isoleringsopgaver, plankedækning, shingles etc. Skal du have udført reparation af dit tagpaptag er AB Tagdækning dine eksperter. Resultatet bliver altid pænt, og lavet i højeste kvalitet.

Mere end tagpap med AB Tagdækning

Hos AB Tagdækning er det tydeligt at mærke, at der er stort fokus på kundetilfredshed. De sætter sig altid grundigt ind i kundens ønsker, for ikke kun at skabe det resultat, de selv synes er bedst, men som matcher kundens behov bedst muligt.

Som de selv skriver på deres hjemmeside, lever de af deres kunder og gode omdømme. Og det er også tydeligt at se på deres anmeldelser, at de gør deres arbejde godt.

Virksomheden har i 2020, 2021 og 2022 alle gange været finalist som Årets Håndværker, og har eksisteret i mere end 10 år. De har derfor stor erfaring inden for deres fag.

Virksomheden udfører opgaver både for private og erhverv, og står også gerne klar til at varetage din tagentreprise. Kontakt dem for uforpligtende tilbud.

Kontakt

AB Tagdækning er en lille virksomhed, men med stort fokus på kvalitet i deres arbejde. De tilbyder desuden altid et gratis tjek af dit tagpaptag, hvorefter de afgiver et uforpligtende tilbud.

Ring på 60 13 09 65 eller skriv til virksomheden på kontakt@abtag.dk. Du kan også skrive til den ved at udfylde formularen på deres hjemmeside.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]