TV-inspektion udført af autoriseret kloakmester

Der kan være mange årsager til at kloak- og afløbsproblemer opstår. Der er lige såvel enorm stor forskel på omfanget af dem, og dertil hvor omkostningsfulde reparationerne er. Vi råder over noget af branchens bedste udstyr, og derfor kan vi udfører service i særklasse. Når det handler om at opspore fejl og mangler i et afløbssystem, er det især vigtigt at være forsikret, da tilnærmelsesvis alle forsikringsselskaber vil betale for konstaterede skader og fejl af afløbet, ved brug af en TV-inspektion. Med vores yderst avancerede udstyr, kan vi opfange og konstatere selv den mindste detalje.

Når du får udført Tv-inspektion af KMS Kloak, kan vi garanterer at du får service i øjenhøjde, professionelt udført hjælp, og fagfolk som vil deres kunder deres det bedste. Dermed har du altså de bedste forudsætninger for både at bearbejde og udbedre alle former for kloakslitage og kloakproblemer. Herunder kan du tilgå en liste, med et par gode grunde til at få lavet en TV-inspektion

  • Lokaliserer tilstoppelsen i afløbet (Rødder, fedt, gamle rør, sætninger eller brud)
  • Rotteskader
  • Hushandel – tilstandsrapport på afløbssystemet
  • Løbende vedligeholdelse af afløbssystem
  • Detaljeret forarbejde på eventuelle skader

Få professionel hjælp til dine omfangsdræn

Har du problemer med fugt i bygningen? Måske er din sokkel tydeligt belastet af fugt? Eller måske døjer du med noget helt tredje, i forbindelse med fugt i boligen? Vi ved det kan være uhyrligt svært at bedømme på egen hånd, hvorfor din bolig, bygning eller lignende døjer med frugt problemer. Det er her vi som autoriseret kloakmester gør din dag lettere. Vi er nemlig eksperter på området, og kan hurtigt og effektivt lokalisere årsagen.

Hvad er et omfangsdræn, spørger du måske dig selv om? Svaret er ret simpelt, da det kan sammenlignes med en nedgravet tagrende, der leder vandet væk fra husets fundament og ydermur. Med vores fagligt godkendte personale, kan vi effektivt og professionelt håndtere hele processen vedrørende nedgravningen af omfangsdræn i alle størrelser.

Kontakt os her og få et sundt og tørt hus igen

Med vores kompromisløse indstilling til sløje og halvfærdige løsninger, kan du med sikkerhed føle dig tryg og sikker i dit valg af at benytte os som din kommende kloakmester.

Vi kan kontaktes på telefon 61 60 46 65, hvor vi med glæde vejleder og rådfører efter vores bedste professionelle ekspertise. Derudover kan vores E-mail karsten@kmskloak.dk benyttes til at indsende skriftlige henvendelser, som vi aktivt sørger for at besvarer.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]