TV inspektion København

En TV-inspektion er en professionel og effektiv måde at kontrollere din kloaks tilstand, hvis du oplever eller mistænker kloakproblemer. Med over 15 års erfaring, er vi det oplagte valg, hvis du skal have udført en TV inspektion i København.

TV inspektionen er en langt mere effektiv metode at kontrollere din kloaks tilstand, end eksempelvis at grave kloakken op. Inspektionen indebærer at vi fører et lille, kabelført videokamera ned i kloaknettet, for at identificere eventuelle brud på kloakrør, tilstopning eller andre problemer.

Vi kan kortlægge eventuelle problemer for dig inden du går i gang med at udbedre dem og du får både billeder og tegninger fra inspektionen. Skulle det være nødvendigt, tilbyder vi også kloakrensning.

Hvorfor skal du få udført en TV inspektion

Er du på udkig efter at få udført en TV inspektion i København eller i tvivl om du måske bør få det gjort? Hos Kloak.tv ApS er vi specialister i netop TV inspektion i København. Vi rykker hurtigt ud til dig fra hele københavnsområdet.

En TV inspektion er en god idé hvis du:

Derfor skal du vælge Kloak.tv ApS

Vi vægter god kundeservice og godt håndværk højt. Derfor er det er vigtigt for os ikke blot at kloakken fikses, men også at videreformidle kloakkens tilstand og eventuelle opmærksomhedspunkter til dig. Samtidig er vores priser utrolig konkurrencedygtige og altid uden skjulte gebyrer eller tillæg.

Vi er stolte over vores mange glade kunder samt flotte priser som vi har i bagagen, og håber at du ser os som de rette til at løfte opgaven, hvis du skal have udført en TV inspektion i København.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en TV inspektion i København eller har du spørgsmål omkring ydelsen, så er du velkommen til at kontakte os. Ring til os i dag på telefon 53 80 02 11 eller send os en mail på kontakt@kloak.tv. Du kan også bruge kontaktformularen på vores side. Vi ser frem til at høre fra dig.

TV-inspektion udført af autoriseret kloakmester

Der kan være mange årsager til at kloak- og afløbsproblemer opstår. Der er lige såvel enorm stor forskel på omfanget af dem, og dertil hvor omkostningsfulde reparationerne er. Vi råder over noget af branchens bedste udstyr, og derfor kan vi udfører service i særklasse. Når det handler om at opspore fejl og mangler i et afløbssystem, er det især vigtigt at være forsikret, da tilnærmelsesvis alle forsikringsselskaber vil betale for konstaterede skader og fejl af afløbet, ved brug af en TV-inspektion. Med vores yderst avancerede udstyr, kan vi opfange og konstatere selv den mindste detalje.

Når du får udført Tv-inspektion af KMS Kloak, kan vi garanterer at du får service i øjenhøjde, professionelt udført hjælp, og fagfolk som vil deres kunder deres det bedste. Dermed har du altså de bedste forudsætninger for både at bearbejde og udbedre alle former for kloakslitage og kloakproblemer. Herunder kan du tilgå en liste, med et par gode grunde til at få lavet en TV-inspektion

  • Lokaliserer tilstoppelsen i afløbet (Rødder, fedt, gamle rør, sætninger eller brud)
  • Rotteskader
  • Hushandel – tilstandsrapport på afløbssystemet
  • Løbende vedligeholdelse af afløbssystem
  • Detaljeret forarbejde på eventuelle skader

Få professionel hjælp til dine omfangsdræn

Har du problemer med fugt i bygningen? Måske er din sokkel tydeligt belastet af fugt? Eller måske døjer du med noget helt tredje, i forbindelse med fugt i boligen? Vi ved det kan være uhyrligt svært at bedømme på egen hånd, hvorfor din bolig, bygning eller lignende døjer med frugt problemer. Det er her vi som autoriseret kloakmester gør din dag lettere. Vi er nemlig eksperter på området, og kan hurtigt og effektivt lokalisere årsagen.

Hvad er et omfangsdræn, spørger du måske dig selv om? Svaret er ret simpelt, da det kan sammenlignes med en nedgravet tagrende, der leder vandet væk fra husets fundament og ydermur. Med vores fagligt godkendte personale, kan vi effektivt og professionelt håndtere hele processen vedrørende nedgravningen af omfangsdræn i alle størrelser.

Kontakt os her og få et sundt og tørt hus igen

Med vores kompromisløse indstilling til sløje og halvfærdige løsninger, kan du med sikkerhed føle dig tryg og sikker i dit valg af at benytte os som din kommende kloakmester.

Vi kan kontaktes på telefon 61 60 46 65, hvor vi med glæde vejleder og rådfører efter vores bedste professionelle ekspertise. Derudover kan vores E-mail karsten@kmskloak.dk benyttes til at indsende skriftlige henvendelser, som vi aktivt sørger for at besvarer.

Omfangsdræn udført af autoriseret kloakmester

Omfangsdræn hjælper på fugtproblemer. Omfangsdræn kan sammenlignes med en nedgravet tagrende, der løber rundt om husets fundament og ydermur. Et omfangsdræn opsamler vandet og leder vandet væk fra jorden omkring bygningen, og fører det videre til kloaksystemet.

Det er ikke et krav at have omfangsdræn på din matrikel, men det kan i mange tilfælde være en god løsning, hvis du oplever fugtproblemer i bygningen. Hvis du kan se og mærke, at sokkel og fundament suger fugt til sig, kan det i værste fald skabe svamp inde i huset. Hvis du har kælder, hvor ydervæggene føles fugtige og slår ud i pudset, er dette også tegn på alvorlige fugtproblemer.

KMS Kloak er specialister i omfangsdræn

Hvis du oplever fugtproblemer, kan vandet enten være nedsivende regn, eller stamme fra et vandtryk mod huset pga. høj grundvandsstand. Det er svært selv at afgøre, men KMS Kloak står klar til at hjælpe dig, hvis du mistænker problemer med vand omkring dit hus.

De har høj fokus på at skabe tryghed hos deres kunder, især fordi omfangsdræn og andet kloakarbejde ikke er anlægsarbejde, man selv må udføre, i og med at det kræver autorisation og faglig godkendt personale.

Etablering af et omfangsdræn skal udføres af en autoriseret kloakmester.
Der stilles krav til gravearbejdet rundt om huset, og der er en række seriøse tekniske forhold, der skal overholdes. KMS Kloak står klar med en rådgivning, så du kan få et tørt og sundt hus igen.

Kontakt KMS Kloak i Helsinge

Hvis du har fugtproblemer i og omkring huset, kommer KMS Kloak gerne ud og ser på problemet. Det er ikke altid selv muligt at afgøre, hvor fugtproblemerne kommer fra. Derfor er det en god idé at kontakte en autoriseret kloakmester. Når de er ude og se på problemet, tilbyder de også at give et uforpligtende tilbud på omfangsdræn, hvis det er en opgave, de kan hjælpe med. Du kan ringe til KMS Kloak på telefon 78 74 95 55, e-mail karsten@kmskloak.dk eller udfyld formularen på deres hjemmeside.