TV inspektion København

En TV-inspektion er en professionel og effektiv måde at kontrollere din kloaks tilstand, hvis du oplever eller mistænker kloakproblemer. Med over 15 års erfaring, er vi det oplagte valg, hvis du skal have udført en TV inspektion i København.

TV inspektionen er en langt mere effektiv metode at kontrollere din kloaks tilstand, end eksempelvis at grave kloakken op. Inspektionen indebærer at vi fører et lille, kabelført videokamera ned i kloaknettet, for at identificere eventuelle brud på kloakrør, tilstopning eller andre problemer.

Vi kan kortlægge eventuelle problemer for dig inden du går i gang med at udbedre dem og du får både billeder og tegninger fra inspektionen. Skulle det være nødvendigt, tilbyder vi også kloakrensning.

Hvorfor skal du få udført en TV inspektion

Er du på udkig efter at få udført en TV inspektion i København eller i tvivl om du måske bør få det gjort? Hos Kloak.tv ApS er vi specialister i netop TV inspektion i København. Vi rykker hurtigt ud til dig fra hele københavnsområdet.

En TV inspektion er en god idé hvis du:

Derfor skal du vælge Kloak.tv ApS

Vi vægter god kundeservice og godt håndværk højt. Derfor er det er vigtigt for os ikke blot at kloakken fikses, men også at videreformidle kloakkens tilstand og eventuelle opmærksomhedspunkter til dig. Samtidig er vores priser utrolig konkurrencedygtige og altid uden skjulte gebyrer eller tillæg.

Vi er stolte over vores mange glade kunder samt flotte priser som vi har i bagagen, og håber at du ser os som de rette til at løfte opgaven, hvis du skal have udført en TV inspektion i København.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en TV inspektion i København eller har du spørgsmål omkring ydelsen, så er du velkommen til at kontakte os. Ring til os i dag på telefon 53 80 02 11 eller send os en mail på kontakt@kloak.tv. Du kan også bruge kontaktformularen på vores side. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kloakmester i Hvidovre

Kloakmester i Hvidovre

Grøn Entreprise er din lokale kloakmester i Hvidovre

Hvis du søger en kloakmester i Hvidovre, bør du overveje at tage kontakt til Grøn Entreprise. Hos os bliver alle opgaver lavet inden for den aftalte deadline. Vi gør os umage for at levere en god oplevelse til dig som kunde. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Se vores ydelser: https://groenentreprise.dk/kloakmester/

Med mange års erfaring har vi, som kloakmester, de rette kompetencer til stort set alle kloakopgaver. Du kan bl.a. få hjælp til følgende i vores kloakafdeling:

  • Kloakservice
  • Kloakspuling
  • TV-inspektion
  • Slamsugning
  • og meget mere…

Læs mere om kloakservice her: https://groenentreprise.dk/kloakservice/

Autoriseret Kloakmester

Med base i Hvidovre dækker vi hele Storkøbenhavn. Hvad enten du er privatkunde, erhvervsdrivende, boligforening eller offentlig institution, kan du altid kontakte os. For os er det essentielt, at samarbejdet foregår gnidningsfrit. Derfor holder vi kommunikationen med dig klar og tydelig – intet bliver lavet over hovedet på dig.

Kontakt vores afdeling i Hvidovre og få et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave. Ring til telefon 40 51 93 99, send en mail til hejgaard@groenentreprise.dk eller udfyld vores kontaktformular på groenentreprise.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et skræddersyet tilbud: https://groenentreprise.dk/kontakt/ 

Professionel installation af højvandslukke

Højvandslukke afhjælper og forebygger oversvømmelser.

For at være på den sikre side i tilfælde af at uheldet er ude, og der opstår oversvømmelse, er installation af højvandslukke en rigtig god idé. Det anbefales til enhver tid at få installationen lavet af professionelle, således at du er fuldstændig sikker på at det er gjort korrekt.

Højvandslukke forebygger oversvømelse i din bolig

I nogle kredse kaldes højvandslukke også for også skybrudssikring. Uanset hvilket navn man giver det, sikrer højvandslukke mod oversvømmelser i din bolig via kloakledningen. Når der ved eksempelvis skybrud opstår større mængder i det fælles kloaksystem end det kan håndtere, løber vandet tilbage igennem kloakledningen. Hvis ikke du har et højvandslukke installeret enten i din bolig eller på den fælles kloakledning, vil du derfor opleve at vandet løber over, og strømmer fra toilet og afløb, og ud i din bolig.

RD VVS. El & Kloak klarer alle dine kloakopgaver, herunder blandt andet installation af højvandslukke, omfangsdræn og fedtudskillere.

Strømpeforing af Autoriseret Kloakmester

Strømpeforing er en effektiv metode, når det kommer til slidte og beskadigede rør i kloakker, ventilationssystemer eller afløb. En strømpeforing er en hurtig løsning ved et ødelagt rør. Det skyldes, at man ofte er fri for et større udgravningsarbejde i forbindelse med kloakker samt det nye rør skabes i det eksisterende rør.

Har du problemer med en beskadiget kloak, afløb eller ventilation? Og har du brug for en strømpeforing i København eller Nordsjælland? Så bør du tage et kig på Danica Entreprise, der er specialiseret i strømpeforing.

Effektiv og kvalitetsrig strømpeforing

Danica Entreprise er specialister i strømpeforing. De har de nyeste maskiner samt er opdateret omkring de nyeste teknikker og metoder inden for strømpeforing, hvorfor du er garanteret en fagligt dygtig kloakmand. Med deres mange år i branchen som autoriseret kloakmester, er de ikke blot gode til strømpeforing af kloak, men derimod også strømpeforing af ventilation og strømpeforing af afløb.

Danica Entreprise er – selvfølgelig – autoriseret kloakmester, som har en stor viden og de rigtige maskiner. De tilbyder 100% byggegaranti, da de er medlem af Danske Kloakmestre. Af den grund er du garanteret et effektivt, sikkert samt kvalitetsrigt kloakarbejde.

Kontakt Danica Entreprise

Læs mere om din kloakmand, Danica Entreprise, samt læs mere om hvordan de kan hjælpe dig. Du kan også kontakte Danica Entreprise, hvis du er interesseret i en uforpligtende snak samt et gratis tilbud på din opgave. De er altid klar til en snak om, hvordan de kan hjælpe folk i forbindelse med en strømpeforing.