Kloakmester i Hvidovre

Kloakmester i Hvidovre

Grøn Entreprise er din lokale kloakmester i Hvidovre

Hvis du søger en kloakmester i Hvidovre, bør du overveje at tage kontakt til Grøn Entreprise. Hos os bliver alle opgaver lavet inden for den aftalte deadline. Vi gør os umage for at levere en god oplevelse til dig som kunde. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Se vores ydelser: https://groenentreprise.dk/kloakmester/

Med mange års erfaring har vi, som kloakmester, de rette kompetencer til stort set alle kloakopgaver. Du kan bl.a. få hjælp til følgende i vores kloakafdeling:

  • Kloakservice
  • Kloakspuling
  • TV-inspektion
  • Slamsugning
  • og meget mere…

Læs mere om kloakservice her: https://groenentreprise.dk/kloakservice/

Autoriseret Kloakmester

Med base i Hvidovre dækker vi hele Storkøbenhavn. Hvad enten du er privatkunde, erhvervsdrivende, boligforening eller offentlig institution, kan du altid kontakte os. For os er det essentielt, at samarbejdet foregår gnidningsfrit. Derfor holder vi kommunikationen med dig klar og tydelig – intet bliver lavet over hovedet på dig.

Kontakt vores afdeling i Hvidovre og få et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave. Ring til telefon 40 51 93 99, send en mail til hejgaard@groenentreprise.dk eller udfyld vores kontaktformular på groenentreprise.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et skræddersyet tilbud: https://groenentreprise.dk/kontakt/ 

[Total:0    Gennemsnit:0/5]