Varmepumpe sparer dig for mange penge

I dag vælger flere og flere at investere i en varmepumpe til enten den private bolig eller virksomheden. Der er mange fordele forbundet med en enten en luft til luft eller luft til vand varmepumpe. Vælger du denne varmeløsning får du ikke blot en særdeles miljørigtig måde at opvarme ejendommen på. Du kan samtidig spare mange tusinde kroner og tilmed få et bedre indeklima ved at vælge en varmepumpe. Bruger du i dag enten el eller olie til at opvarme boligen med, er en varmepumpe en ideel løsning for dig. Denne varmeløsning kan ligeledes bruges som et supplement til eksempelvis solenergi.
Kontakt Vejleby VVS hvis du har brug for professionel rådgivning til valg af varmepumpe, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud inkl. installation. 

Luft til luft

En luft til luft varmepumpe er ideel til dig der gerne vil have en smart og funktionel varmestyring i sommerhuset, helårsboligen, i butikken eller på kontoret. Varmepumpen kan både bruges til hurtig og effektiv opvarmning, men samtidig bruges som aircondition i de varme sommermåneder.

Luft til vand

Vælger du en luft til vand varmepumpe, installeres den ofte som en del af dit nuværende varmesystem. Pumpen trækker varmeenergi ud af luften, også selvom den er kold, og opvarmer det vand der bruges i det eksisterende varmesystem, ofte radiatorer eller gulvvarme. Varmepumpen kan også supplere dit nuværende gas- eller oliefyr. Begge varmepumper er en særdeles miljørigtig løsning som bruger naturens egne elementer til opvarmning.

Få et tilbud på installation

Overvejer en varmepumpe? Vi hjælper både private og erhverv med at finde den helt rigtige løsning til deres bolig eller virksomhed. Kontakt os i dag hvis du har brug for kompetent rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud på en varmepumpe inkl. installation. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 59 65 61 28 eller skrive til os på mail vvs@vejlebyvvs.dk

[Total:0    Gennemsnit:0/5]