Vognmand i Roskilde

Skal du bruge en kompetent vognmand i Roskilde er RTR Gruppen det rette valg. Med os får du professionel vognmand til at stå for din kørsel. På den måde er du sikret levering til tiden og på den måde der passer dig bedst. Med vores store vognflåde kan vi udføre forskellige vognsmandsopgaver. Blandt andet tilbyder vi:

 

 

Skal du bruge hjælp til en opgave som ikke er nævnt i ovenstående. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Som din lokale vognmand i Roskilde, er vi sikre på at vi alligevel nok skal kunne hjælpe dig.

Fleksibel vognmand i Roskilde

Vi transportere dagligt mange forskellige slags materialer. Skal du bruge byggematerialer i store mængder, leverer vi gerne disse i en container. Du bestemmer selv om containeren skal blive på lokationen eller om indholdet blot skal vippes ud. Vi tilbyder kørsel i alle størrelser, så uanset hvor stor din opgave måtte være, er vi den rette vognmand i Roskilde til at hjælpe dig med din opgave. Det er også muligt at få levering med vores grabvogn, hvor du selv kan bestemme hvor du ønsker materialer anbragt. Grabvognen kan række op til 22 meter og kan eksempelvis flytte din leveringen fra vejen og henover en hæk eller mur, og ind på din grund.

Kontakt din lokale vognmand i Roskilde

Uanset omfanget af din opgave, står vi klar til at hjælpe. Har du brug for vores assistance til vognkørsel, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med at finde den rette løsning til dig. Du kan kontakte os enten på telefon 46 75 75 30 eller ved at skrive til os på mail info@rtgruppen.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]