VVS Vordingborg

Har du brug for VVS i Vordingborg? Hos Hr. Jensen finder du en lokal og nærværende VVS’er til lige det du har brug for. Det kan f.eks. være varmepumpe eller installation af sanitet.

Hr. Jensen udfører alle de slags opgaver, der omhandler VVS-opgaver og står også gerne for levering og montering. Han har mange år i branchen, og klarer derfor alt fra rørskader til reparationer af VVS-installationer.

Han ved hvor vigtigt det er at få hjælp hurtigt, når det kommer til de fleste VVS-problemer. Derfor står han altid klar til at give en hjælpende hånd i:

…og resten af omegnen selvfølgelig.

Hr. Jensen står klar med moderne løsninger

Vi har at gøre med en virksomhed som altid har en finger i jorden når det kommer til moderne løsninger og tidens trends. Det er eksempelvis blevet meget moderne de senere år at få installeret blødgøringsanlæg, som gør at vandet ikke er så hårdt.

Når der kommer til badeværelser installerer Hr. Jensen ikke kun sanitet. Han sørger for alt fra afløb til gulvvarme, og har generel stor erfaring inden for vådrum, hvor det er vigtigt, at det hele spiller.

De har en håndfuld dygtige samarbejdspartnere der tilsammen kan stå for eksempelvis totalløsninger på badeværelset.

Kontakt din lokale VVS’er her

Leder du efter VVS i Vordingborg der kan lidt af det hele, men stadig er yderst professionel og erfaren? Så kommer her en varm anbefaling til Hr. Jensen.

Hr. Jensen går meget op i kunderne og relationen med dem, og at de bliver glad for det stykke arbejde, han udfører. Derfor sørger han altid for at indlede en grundig dialog.

Han kan kontaktes på 31 40 14 53 eller ved at sende en mail til hr.jensenvvs@gmail.com. Du kan også udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, så hører du fra ham.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]