Lad Birkelund Biler stå for din aircondition service. Ring i dag.

Aircondition service

Lad Birkelund Biler stå for din aircondition service. Ring i dag.

Aircondition service

Det er vigtigt, at ens aircondition virker, når man er på farten

Optimal komfort

Over tid mister din bil kølemiddel, og netop af den årsag er det en nødvendighed med løbende vedligeholdelse af dit airconditionsystem. Det anbefales, at din bil får udført aircondition service minimum hvert andet år – og hvert år, hvis du bruger din bil mere end gennemsnittet, eksempelvis ved bilferier eller lange pendlerture. Der er mange årsager til, at det kan betale sig at få service på sin aircondition:

  • Bedre indeklima
  • Forlænget levetid
  • Billigere end et helt nyt airconditionsystem

Hos Birkelund Biler tilbyder professionel aircondition service til dit airconditionsystem. Vi har næsten 100 års erfaring som automekaniker og er derfor eksperter på området. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal gøre bilen klar til syn, have repareret din bil, have ordnet et stenslag eller andre opgaver, der involverer din bil.

Ansvarsfuld automekaniker i Hørsholm

Hos Birkelund Biler udfører vi alle opgaver nøje og grundigt. Vores værksted har eksisteret siden 1924, og vores lange historie vidner om kvalitet og tilfredse kunder. Du er derfor sikker på, at vi gør vores arbejde ordentligt. Vi er derfor et oplagt valg, når du skal have udført aircondition service på din bil.

Vores mange år i branchen har givet os omfattende og relevant viden inden for vedligeholdelse og reparation af enhver biltype og -mærke. Uanset, hvilken opgave, du skal have udført, er vi klar til at hjælpe dig. Vi lytter til dine behov og ønsker, og garanterer fuld gennemsigtighed, inden vi påbegynder opgaven.

Skal du bruge aircondition service?

Har du spørgsmål vedrørende vores aircondition service eller en af vores andre ydelser? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Ring til os via telefon på 45 86 04 51 eller send en e-mail til vaerksted@birkelund-biler.dk. Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

 

[Total:0    Gennemsnit:0/5]