Skal du bruge maling af vinduer? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Maling af vinduer

Skal du bruge maling af vinduer? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Maling af vinduer

Hos os er du i trygge hænder, hvis du skal have malet dine vinduer

Kompetent og erfaren maler

Er dine vinduer ved at synge på sidste vers? Så kan maling af vinduer være svaret. Det bliver ofte negligeret, hvor meget et nymalet vindue kan gøre ved indtrykket. Hos Malerfirmaet KL er vi eksperter i maling af vinduer. Der er mange gode grunde til at få malet vinduerne på ny, herunder:

  • Nyt og pænt look
  • Øget værdi af ejendom
  • Beskyttelse mod fugt og andre skader

I det lange løb kan man opnå store besparelser, da man gennem malerarbejde kan sørge for vedligeholdelse af vinduerne. Vi har over 25 års erfaring og kender alle de gode tips og tricks, så du får mest for pengene, når du skal have malet dine vinduer. Med vores base i Værløse er vi klar til at hjælpe dig med maling af vinduer i København og Hillerød. Vi udfører opgaver for både private og erhverv. Vi hjælper dig også, hvis du skal bruge facaderenovering.

Skab nyt liv i dit hjem med maling af vinduer

At male vinduer handler om mere end blot et ekstra lag maling. Det er mere kompliceret end som så. Det indebærer typisk fjernelse af gammel maling, slibning, rengøring af træværk, og grundmaling, før man kan lægge det nye lag maling. Det er derfor vigtigt at vælge en professionel maler, der går grundigt og tålmodigt til værks. På den måde er du sikret et stykke arbejde, der holder mange år frem.

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning og sparring, hvis du skal bruge maling af vinduer. Vi går i dialog med dig og lytter til dine ønsker, så du altid får et tilfredsstillende resultat. Vi gør en dyd ud af vores arbejde og leverer altid et professionelt stykke arbejde af højeste kvalitet. Vi garanterer, at vi leverer et resultat, der er holdbart og funktionelt i mange år fremadrettet.

Kontakt din lokale maler i dag

Har du behov for at få malet dine vinduer? Så vælg os som dit malerfirma. Vores erfaring i branchen har givet os kompetencer og know-how, der gør, at vi altid leverer et godt stykke arbejde. Du kan kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi kommer med råd og idéer til din bolig eller virksomhed. Ring i dag på 70 20 19 65 eller på e-mail info@malerfirmaetkl.dk.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]