Elektriker Storkøbenhavn

Er du på udkig efter en kompetent og erfaren elektriker i Storkøbenhavn? Hos Toft Installation er vi eksperter i alle slags elektrikeropgaver, fra helt almindelige til særlige, skræddersyede installationer.

Vi har stor erfaring med løsninger til erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner samt entreprenører. Som din elektriker i Storkøbenhavn tester vi grundigt vores el-installationer og kører først fra opgaven når den er helt færdig – Vi er nemlig først tilfredse, når du er.

Med et erfarent team af elektrikere har vi en bred vifte af kompetencer til at udføre el-opgaver af alle omfang. Hertil får du altid fagkyndig rådgivning gennem hel processen. Vi sørger for at planlægge opgaven, så den passer til dine behov.

Skræddersyede løsninger med Toft Installation

Som din foretrukne elektriker i Storkøbenhavn, er det vigtige for os konstant at følge med i den udvikling der sker i branchen. Med os som din el-installatør er du sikker på, at løsningen matcher nutidens standarder i en verden der i højere grad bliver digitaliseret. Har du en speciel idé til et unikt og moderne koncept, hjælper vi også gerne med at realisere projektet.

Vi dækker hele Storkøbenhavn, og kører gerne til:

Hos os er det samtidig vigtigt, at vores medarbejdere nyder deres arbejdsplads. Som din elektriker i Storkøbenhavn vil du opleve et positivt team af motiverede fagfolk, som leverer de bedste resultater gang på gang. Det er desuden med til at skabe en god stemning hos vores kunder.

Hos os er kunden i fokus

Vi sætter en ære i at levere el-arbejde i høj kvalitet, der tager udgangspunkt i dine ønsker. Med os som din elektriker i Storkøbenhavn er du garanteret at tidsplaner, retningslinjer og lignende altid bliver overholdt til punkt og prikke. Du vil som kunde altid have komplet indblik i processen, og skulle noget akut forekomme, vil du få det at vide som det første.

Som medlem af TEKNIQ giver vi desuden vores kunder en betryggende sikkerhed og landsdækkende garanti på det arbejde vi udfører.

Kontakt os og få et tilbud

Vi er altid klar til besvare dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Om du er fra Nørrebro, Frederiksberg, Valby, Rødovre, Hvidovre eller Amager, så er vi altid klar til at tilbyde dig en kvalitetsløsning.

Ring på telefon 70 50 00 20, skriv til os på e-mail ct@toftinstallation.dk, eller benyt kontaktformularen på vores hjemmeside. Så vender vi retur med et skræddersyet tilbud og svar på dine eventuelle spørgsmål.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]