Linoleumsgulv er vores speciale

Ønsker du at få støbt et gulv, som er bæredygtigt, er et linoleumsgulv det rette valg. Du får et helt naturligt gulv, da det består af 97% naturlige råvarer. Således får du leveret et gulv med laveste miljømæssige belastning. Ligeledes er det en fleksibel løsning, som kan udføres efter dine ønsker, hvad angår farver og mønstre. Hos AP Gulve har vi erfaring med at lægge en række forskellige gulvtyper. Er du interesseret i at få lagt et nyt gulv, er vi parate til at hjælpe dig. Blandt andet kan vi tilbyde følgende gulvløsninger:

Når vi står for at lægge dit gulv, kan du være sikker på en kvalitetssikret og holdbar løsning. Med flere års erfaring som gulvmænd kan vi sikrer, at du får den bedst mulige gulvløsning. Når du vælger os til at montere dit nye gulv, tager vi indledningsvis en snak med dig, hvor vi planlægger projektet. I fællesskab lægger vi en plan for projektet og gulvets design. Ligeledes gennemgår vi bygningen og eventuelle komplikationer i forbindelse med arbejdet.

Du får et omkostningseffektivt og praktisk gulv

Et linoleumsgulv er typisk anvendt i eksempelvis virksomheder og offentlige institutioner, da det er let at rengøre og vedligeholde samt yderst slidstærkt. Derudover er det grundet disse egenskaber også ofte anvendt i eksempelvis køkkener, hvor det er en fordel med et rengøringsvenligt gulv. Begynder gulvet st vise tegn på slid, kan det både slibe og vokses. Det betyder gulvet kan holde i adskillige år.

Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder for et linoleumsgulv

Skal vi hos AP Gulve hjælpe med at løse din gulvopgave, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi besvarer gerne spørgsmål, og står altid klar til at rådgive og vejlede. Du kan enten ringe til os på telefon 52194028 eller skrive til os på mail kontakt@apgulve.dk.

Vinylgulve med mange anvendelsesmuligheder

Hos AP Gulve ApS realiserer vi dine gulvdrømme, hvad end der skal udskiftes gulve, eller det er i forbindelse med nybyg. Vinylgulve er det praktiske og slidstærke valg. Denne gulvtype er derfor et godt valg til befærdede områder såsom sygehuse, skoler, butikker, boliger og kontorer. Vinylgulve er derfor det sikrer valg, når du har brug for at få lagt et gulv med mange anvendelsesmuligheder, som samtidig er særdeles let at rengøre. Ydermere er vi også certificeret til at montere gulve i vådrum. Dette gør vi ved at svejse alle samlingerne, så gulvene bliver vandtætte. Når du får lagt vinylgulve, får du en praktisk og holdbar gulvløsning.

AP Gulve ApS tilbyder professionel lægning af vinylgulve

Vi har flere års erfaring i gulv faget, hvilket er en stor fordel ved lægning af vinylgulve. Når vores gulvmænd lægger gulvet, er du garanteret det bedste og mest holdbare resultat. Vi har adskillige års erfaring som gulvfirma, hvorfor vi tilbyder flere forskellige gulvløsninger blandt andet de følgende:

Du bør altid vælge et kompetent gulvfirma for at få det bedst mulige resultat. Særligt ved lægning af gulve i vådrum er det vigtigt med en erfaren og certificeret gulvmand, for at du kan være sikker i, at den gældende lovgivning overholdes, og gulvet lever op til alle krav. Hver eneste gang, vi påbegynder en ny opgave, sørger vi for at sætte os grundigt ind i din opgave. Dermed er du altid sikker på, at vi finder den bedste løsning.

Kontakt os for at få et tilbud på vinylgulve

Ønsker du et tilbud på gulve, er du velkommen til at kontakte vores gulvfirma. Vi tilbyder altid en professionel gulvmand til lægning af gulve. Kontakt os på telefon 52 19 40 28 eller mail kontakt@apgulve.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Du er også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular.