Hurtig og professionel skadeservice

Ring til os ved mistanke om skade

Når først skaden er sket, er det essentielt, at der reageres prompte. På den måde kan skaden holdes på et minimum, og vil ikke brede sig yderligere. Vi rykker hurtigt ud, og udfører grundig og professionel skadeservice.

Vi ved, at en skade kan have store konsekvenser for din bolig, såvel som dit helbred. Derfor er det vigtigt, at du vælger et skadeservice firma med den rette ekspertise. Hos ASAP ApS er vi eksperter i alt fra skimmelsvamp til vandskade. Derudover har vi også stor ekspertise og erfaring med at behandle PCB, bly og asbest. Har du en skade er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Når vores erfarne fagfolk rykker ud, er du garanteret:

  • Grundig og professionel skadeservice
  • Stor ekspertise
  • Identificering og lokalisering af skaden
  • Rådgivning og udbedring

Hvis du har mistanke om skimmelsvamp

Skimmelsvamp kan være aldeles skadeligt for helbredet. Det forekommer ofte steder, hvor det ikke kan ses. Det gør det dog ikke mindre farligt. Vær derfor opmærksom på skimmelsvamp symptomer. Hvis du har mistanke om, at du har skimmelsvamp i din bolig er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter et skadeservice firma. Fagfolk med speciale i skadeservice vil hurtigt kunne identificere problemet, og har mulighed for at rådgive dig så skaden kan udbedres.

I ASAP gør vi brug af en specialtrænet hund, der er trænet i at snuse sig frem til de forskellige typer af skimmel der findes i Danmark. Det er Danmarks første hund af sin slags, og muligheden for at bruge en så dygtig hund i vores arbejde gør, at vores skadeservice er yderst omhyggelig. 

Tøv ikke med at kontakte os for skadeservice

Vi er klar til at identificere problemet og rådgive dig professionelt. Vi udfører skadeservice for private og erhvervskunder, herunder også boligforeninger og offentlige institutioner. Vi holder til i 2630 Taastrup. Hvis du har brug for skadeservice kan du kontakte os på telefon: 60 15 85 15 eller e-mail: info@asap.nu.