Skimmelsvamp test med specialtrænede hunde. Kontakt os i dag

Skimmelsvamp test

Skimmelsvamp test med specialtrænede hunde. Kontakt os i dag

Skimmelsvamp test

Har du en mistanke om, at der er skimmelsvamp i dit hjem? Lad os udføre en skimmelsvamp test hjemme hos dig

Skimmelsvamp test af professionelt skadeservicefirma

ASAP er et professionelt skadeservicefirma, der tilbyder skimmelsvamp test i hele Danmark. Vi bruger en unik og moderne metode til at identificere svampen. Vi benytter os af specialtrænede skimmelsvamphunde, der via deres stærke lugtesans kan snuse sig frem til eventuel skimmelsvamp. Ved at benytte sig af en skimmelsvamphund giver det en række fordele til dig, der har mistanke om skimmelsvamp:

 

  • Hunden er trænet af eksperter
  • Intet behov for at bore i bygningens konstruktion
  • Ekstraordinær identificering via hundens lugtesans

 

Ønsker du at tjekke din nuværende bolig for skimmelsvamp, eller står du midt i et boligkøb, og vil undersøge ejendommen for skimmelsvamp? Så kontakt os i dag. Vi udfører skimmelsvamp test i hele Danmark. 

En innovativ metode at finde skimmelsvamp på

Med vores specialtrænede hund, Seeker, og hendes hundeførere, kan vi hurtigt og effektivt identificere enhver bygning for skimmelsvamp. Seeker har fået sin træning hos politiet og Teknologisk Institut. Du kan derfor være sikker på, at Seeker har fået den bedst mulige træning. Vi kan hjælpe dig med at identificere skimmelsvamp, uanset om du er privat, fra erhverv eller en boligforening.

Hvis skimmelsvampen ikke fjernes i tide, kan det sprede sig til andre dele af bygningen. Skimmelsvamp kan ødelægge dele af bygningens konstruktion, hvis det ikke bliver fjernet, inden det er for sent. Du bør derfor hurtigst muligt teste din ejendom for skimmel, hvis du har mistanke. Ellers kan bygningen falde i værdi. Der er derudover flere studier der mener, at der er en sammenhæng mellem allergilignende symptomer og skimmelsvamp. Det kan derfor også være sundhedsskadeligt. 

Lad os rode bugt med din skimmelsvamp

Frygter du skimmelsvamp i dit hjem? Med en skimmelsvamp test fra ASAP finder vi hurtigt og effektivt svampen. Herefter kan vores uddannede personale sikkert og effektivt fjerne svampen med de rette midler. 

For at få udført en skimmelsvamp test, kontakt os på telefonnummer 60 15 85 15, send os en e-mail på info@asap.nu, eller udfyld vores formular på hjemmesiden. Vi vender tilbage til dig snarest med et svar.

Hurtig og professionel skadeservice

Ring til os ved mistanke om skade

Når først skaden er sket, er det essentielt, at der reageres prompte. På den måde kan skaden holdes på et minimum, og vil ikke brede sig yderligere. Vi rykker hurtigt ud, og udfører grundig og professionel skadeservice.

Vi ved, at en skade kan have store konsekvenser for din bolig, såvel som dit helbred. Derfor er det vigtigt, at du vælger et skadeservice firma med den rette ekspertise. Hos ASAP ApS er vi eksperter i alt fra skimmelsvamp til vandskade. Derudover har vi også stor ekspertise og erfaring med at behandle PCB, bly og asbest. Har du en skade er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Når vores erfarne fagfolk rykker ud, er du garanteret:

  • Grundig og professionel skadeservice
  • Stor ekspertise
  • Identificering og lokalisering af skaden
  • Rådgivning og udbedring

Hvis du har mistanke om skimmelsvamp

Skimmelsvamp kan være aldeles skadeligt for helbredet. Det forekommer ofte steder, hvor det ikke kan ses. Det gør det dog ikke mindre farligt. Vær derfor opmærksom på skimmelsvamp symptomer. Hvis du har mistanke om, at du har skimmelsvamp i din bolig er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter et skadeservice firma. Fagfolk med speciale i skadeservice vil hurtigt kunne identificere problemet, og har mulighed for at rådgive dig så skaden kan udbedres.

I ASAP gør vi brug af en specialtrænet hund, der er trænet i at snuse sig frem til de forskellige typer af skimmel der findes i Danmark. Det er Danmarks første hund af sin slags, og muligheden for at bruge en så dygtig hund i vores arbejde gør, at vores skadeservice er yderst omhyggelig. 

Tøv ikke med at kontakte os for skadeservice

Vi er klar til at identificere problemet og rådgive dig professionelt. Vi udfører skadeservice for private og erhvervskunder, herunder også boligforeninger og offentlige institutioner. Vi holder til i 2630 Taastrup. Hvis du har brug for skadeservice kan du kontakte os på telefon: 60 15 85 15 eller e-mail: info@asap.nu.