VVS-installatør

Skal du bruge en VVS-installatør? Barslund VVS udfører VVS på Amager og de har også en afdeling i Ballerup. Her finder du VVS-service i højeste kvalitet og med mange års erfaring.

De tilbyder faste aftaler til f.eks. boligforeninger, og det er en stor fordel med en vvs-installatør der kender til installationerne i forvejen, når der skal udføres reparationer eller renoveringer.

Virksomheden hjælper både private og erhvervskunder. Står du og har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte virksomheden.

VVS i høj kvalitet

Barslund VVS udfører kun VVS i høj kvalitet. Med Barslund VVS får du en virksomhed der har:

  • Døgnvagt
  • Eksisteret siden 1966
  • Et højt niveau af arbejdsmorale og kvalitetsniveau
  • Stor erfaring inden for erhverv

Som VVS-installatør er de også specialiseret i varmesystemer. De tilbyder alt fra små reparationsopgaver til udskiftning og installation af nyt varmesystem. De har specielt god erfaring med de helt store opgaver inden for erhverv som beboelsesejendomme, institutioner og andre store virksomheder.

Garanti

Når du vælger Barslund VVS vælger du en virksomhed der er omfattet af TEKNIQ’s garantiordning. Det betyder at du får arbejdet udført af en professionel, samtidig med at du også er økonomisk dækket ind, hvis det arbejde du får udført har fejl eller mangler.

Derudover værdsætter de gode kunderelationer, og møder altid frem med et smil. De går den ekstra mil for at få glade kunder, hvilket indebærer grundig indledende dialog, at blive færdig til tiden og, som nævnt, udfører arbejde i højeste kvalitet.

Kontakt Barslund VVS

Virksomheden har deres kvalitet og gode service i orden, hvilket er til at se på deres anmeldelser. Har du brug for en dygtig og grundig VVS’er skal du derfor kontakte Barslund.

Kontakt virksomheden på 44 97 17 42 eller skriv til dem ved enten at sende en mail på info@barslundvvs.dk eller ved at udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside.

VVS-installatør

Hvis du står og mangler en VVS-installatør tæt på Ballerup, Amager eller i København, som har hænderne godt skruet på, skal du kontakte Barslund VVS. De udfører altid et professionelt stykke arbejde i højeste kvalitet, og de møder dig altid med et smil på læben.

De kører døgnservice for deres faste kunder, så man kan få fat i dem midt om natten, hvis der er brug for det. Desuden har de over 50 års erfaring, så man er ikke i tvivl om, at de har styr på deres VVS arbejde.

De laver alt inden for VVS arbejde, og ingen opgave er for stor eller lille. Barslund VVS tilbyder bl.a.:

  • service af anlæg og installationer
  • varmestyring
  • tilstoppede afløb
  • renovering af afløb, køkkener etc.
  • installation af toiletter

Barslund VVS giver dig garanti og god kundeservice

Fordi Barslund VVS er medlem af TEKNIQ giver de en landsdækkende garanti. Det er en garantiordning inden for VVS der sikrer at privatpersoner altid får garanti på tekniske installationer, hvis arbejdet ikke er gjort ordentligt.

De sætter også deres kundeserviceniveau i høj prioritet. Uanset hvor lille eller kompliceret problemet er, klarer de opgaven uden at rynke på panden. De sætter pris på en god kunderelation, og laver ikke noget før de er helt sikre på, hvad der nøjagtigt skal gøres.

Kontakt dem for at få et uforpligtende tilbud

De udfører VVS opgaver for både private, erhverv og større ejendomme, og står altid klar til at rådgive og svare på spørgsmål, hvis du har nogle.

De kan kontaktes på 44 97 17 42 for Ballerup og 32 50 17 42 for København/Amager. Derudover kan man også sende dem en mail på info@barslundvvs.dk, hvis man søger et gratis og uforpligtende tilbud. Man kan også udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside, så svarer de tilbage så hurtigt som muligt.

VVS-installatør i Ballerup

Søger du en kompetent og fagkyndig vvs-installatør i Ballerup, Amager, København eller omegn? Hos Barslund VVS står vi til rådighed med mange års erfaring og en bred vifte af kompetencer. 

Vi er eksperter, når det kommer til blikkenslagerarbejde, varmesystemer, vvs-service og meget mere. Vi har hjulpet danskerne med kvalitetshåndværk i mere end 50 år, hvorfor vi godt tør garantere, at vi har styr på vores værk som VVS-installatør.

Dine behov i fokus som VVS-installatør

Dine behov er førsteprioritet, og vi tager altid en grundig snak omkring netop din opgave, før projektet påbegyndes. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med resultat, hvorfor vi løbende underrettet dig om arbejdet, så du kan følge med i processen. Heraf er du altid velkommen til at komme med input til os som VVS-installatør. Har du løbende spørgsmål til projektet eller andet vedrørende VVS, står vi desuden til rådighed med stor faglig viden. Vores team af dygtige håndværkere sikrer, at du får et holdbart resultat. 

TEKNIQ Garanti  

Som medlem af TEKNIQ Garantiordning kan du trygt og sikkert hyre os som din lokale VVS-installatør i Ballerup, Amager eller lignende. Ordningen har til formål at sikre dig som kunde, så du får et resultat, der matcher den oprindelige aftale. Barslund VVS i Ballerup har løst alle former for blikkenslagerarbejde siden 1966. 

Tag en snak med os i dag

Uanset om du skal bruge hjælp til reparationer, renovering, installationer, vandskader eller lignende, kan vi helt sikkert klare opgave. Hos os er intet projekt for stort eller for lille. Vi har i dag 7 ansatte, så der er nok mandskab til opgaver af alle omfang.

Har du yderligere spørgsmål til et samarbejde med vores VVS-installatør i Ballerup? Så sidder vi altid klar på telefonen og e-mail. Få hjælp af lokale eksperter i dag, og kontakt os på tlf. 44 97 17 42, skriv en mail til info@barslundvvs.dk og få et helt uforpligtende tilbud. Vi vender straks tilbage med en skræddersyet løsning, der matcher netop dine behov for VVS.