VVS-installatør i Ballerup

Søger du en kompetent og fagkyndig vvs-installatør i Ballerup, Amager, København eller omegn? Hos Barslund VVS står vi til rådighed med mange års erfaring og en bred vifte af kompetencer. 

Vi er eksperter, når det kommer til blikkenslagerarbejde, varmesystemer, vvs-service og meget mere. Vi har hjulpet danskerne med kvalitetshåndværk i mere end 50 år, hvorfor vi godt tør garantere, at vi har styr på vores værk som VVS-installatør.

Dine behov i fokus som VVS-installatør

Dine behov er førsteprioritet, og vi tager altid en grundig snak omkring netop din opgave, før projektet påbegyndes. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med resultat, hvorfor vi løbende underrettet dig om arbejdet, så du kan følge med i processen. Heraf er du altid velkommen til at komme med input til os som VVS-installatør. Har du løbende spørgsmål til projektet eller andet vedrørende VVS, står vi desuden til rådighed med stor faglig viden. Vores team af dygtige håndværkere sikrer, at du får et holdbart resultat. 

TEKNIQ Garanti  

Som medlem af TEKNIQ Garantiordning kan du trygt og sikkert hyre os som din lokale VVS-installatør i Ballerup, Amager eller lignende. Ordningen har til formål at sikre dig som kunde, så du får et resultat, der matcher den oprindelige aftale. Barslund VVS i Ballerup har løst alle former for blikkenslagerarbejde siden 1966. 

Tag en snak med os i dag

Uanset om du skal bruge hjælp til reparationer, renovering, installationer, vandskader eller lignende, kan vi helt sikkert klare opgave. Hos os er intet projekt for stort eller for lille. Vi har i dag 7 ansatte, så der er nok mandskab til opgaver af alle omfang.

Har du yderligere spørgsmål til et samarbejde med vores VVS-installatør i Ballerup? Så sidder vi altid klar på telefonen og e-mail. Få hjælp af lokale eksperter i dag, og kontakt os på tlf. 44 97 17 42, skriv en mail til info@barslundvvs.dk og få et helt uforpligtende tilbud. Vi vender straks tilbage med en skræddersyet løsning, der matcher netop dine behov for VVS.

[Total:6    Gennemsnit:5/5]