Maskinstation

Et stort udvalg af landbrugsmaskiner

Maskinstation – Leje af landbrugsmaskiner

Hos CCP Byg ApS har vi samlet en stor maskinstation med en lang række forskellige maskiner til landbrug. Derfor kan vi hjælpe med mange former for markarbejde og andet landbrugsarbejde. Hos os kan du leje maskiner til mark- og landbrugsarbejde både med og uden bemanding. Vi har blandt andet følgende maskiner til rådighed:

 

  • Wrap maskiner
  • Ballepresser
  • Slåmaskiner
  • Rivemaskiner
  • Plov maskiner

 

Vi er altid nysgerrige på nye udfordringer, så uanset hvilken type mark- og landbrugsopgave du end måtte have brug for hjælp til, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Lej maskiner med bemanding fra vores maskinstation

Ønsker du at leje landbrugsmaskiner fra vores maskinstation, kan du som kunde både få hjælp til enkeltstående opgaver men vi kan også sagtens lave en fast aftale, efter behov. Som din lokale entreprenør i Nordsjælland, kan vi hjælpe med at løse alle typer landbrugsopgaver med et fokus på dine ønsker og behov. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler, hvilket betyder at du er i trygge hænder når du lader os varetage dine mark- og landbrugsopgave.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Vores maskinstation står til rådighed, uanset om du ønsker at leje landbrugsmaskiner med eller uden bemanding. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud på leje af maskiner til din næste opgave. Vi står naturligvis også klar til at rådgive dig i forbindelse med din opgave, hvis der er behov for dette. Du kan kontakte os på telefon 21 68 03 50 eller ved at sende en mail på c.c.w.ped@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.