Maskinstation

Et stort udvalg af landbrugsmaskiner

Maskinstation – Leje af landbrugsmaskiner

Hos CCP Byg ApS har vi samlet en stor maskinstation med en lang række forskellige maskiner til landbrug. Derfor kan vi hjælpe med mange former for markarbejde og andet landbrugsarbejde. Hos os kan du leje maskiner til mark- og landbrugsarbejde både med og uden bemanding. Vi har blandt andet følgende maskiner til rådighed:

 

  • Wrap maskiner
  • Ballepresser
  • Slåmaskiner
  • Rivemaskiner
  • Plov maskiner

 

Vi er altid nysgerrige på nye udfordringer, så uanset hvilken type mark- og landbrugsopgave du end måtte have brug for hjælp til, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Lej maskiner med bemanding fra vores maskinstation

Ønsker du at leje landbrugsmaskiner fra vores maskinstation, kan du som kunde både få hjælp til enkeltstående opgaver men vi kan også sagtens lave en fast aftale, efter behov. Som din lokale entreprenør i Nordsjælland, kan vi hjælpe med at løse alle typer landbrugsopgaver med et fokus på dine ønsker og behov. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler, hvilket betyder at du er i trygge hænder når du lader os varetage dine mark- og landbrugsopgave.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Vores maskinstation står til rådighed, uanset om du ønsker at leje landbrugsmaskiner med eller uden bemanding. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud på leje af maskiner til din næste opgave. Vi står naturligvis også klar til at rådgive dig i forbindelse med din opgave, hvis der er behov for dette. Du kan kontakte os på telefon 21 68 03 50 eller ved at sende en mail på c.c.w.ped@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Tømrer Fredensborg

Vælg en tømrer i Fredensborg med stor erfaring

I CCP Byg ApS har vi stor erfaring i tømrerfaget og kan derfor tilbyde hjælp til alle former for tømrerarbejde. Som tømrer i Fredensborg hjælper vi dagligt både private, erhverv og foreninger, hvilket betyder at vi også kan hjælp dig med lige netop din opgave, uanset omfanget. Vi hjælper dagligt vores kunder med en række forskellige løsninger inden for blandt andet:

  • Udskiftning af døre & vinduer
  • Facaderenoveringer
  • Tagarbejde
  • Nybyggeri
  • Og meget mere

Har du brug for hjælp til en opgave, som ikke er nævnt i ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Gennem vores mange års erfaring har vi oparbejdet en stor ekspertise, hvilket er din garanti for håndværk i høj kvalitet. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os som din tømrer i Fredensborg.

En bred vifte af kompetencer

Grundet vores mange års erfaring har vi oparbejdet en bred vifte af kompetencer, der gør os i stand til at udfører løsninger indenfor blandt andet:

Med vores maskinstation udlejer vi maskiner til markarbejde både med og uden bemanding. Dette er ideelt hvis du eksempelvis skal have slået, presset eller pakket wrap og hø. Uanset om du har brug for hjælp til tømrer- og entreprenørarbejde eller markarbejde, så er vi den rette samarbejdspartner for dig.

Få et skræddersyet tilbud på en tømrer i Fredensborg

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en tømrer i Fredensborg, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov i forbindelse med din næste opgave. Så udarbejder vi en skræddersyet løsning til dig. Du kan kontakte os på telefon 21 68 03 50 eller ved at sende os en mail på c.c.w.ped@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.