Elektriker Roskilde, Køge og Sjælland

Skal du bruge en autoriseret elektriker i Roskilde, Køge eller på resten af Sjælland? Så er Danleed El et trygt og sikkert valg. Vi har mange års erfaring, og hjælper alle typer af kunder. Lige fra privat til erhverv og boligforeninger.

Vælg altid en autoriseret el-installatør, når du skal have udført elektrikerarbejde. På den måde er du sikker på, at opgaven er udført korrekt. Forkerte elinstallationer er farlige, og kan i værste tilfælde forårsage brand og personskader.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi stræber altid efter at skabe en god helhedsoplevelse for vores kunder, hvorfor vi går den ekstra mil for tilfredshed. Når vi står for opgaven møder vi op med et smil, udfører din opgave og rydder op efter os selv. Dette er din garanti for veludført elektrikerarbejde – Kontakt din lokale elektriker for en uforpligtende snak i dag.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring og brede faglighed inden for elektrikerarbejde gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Vi kan blandt andet bistå med hjælp inden for følgende områder:

Passer ovenstående ikke til det, som du står og søger? Så tøv ikke med at kontakte din lokale elektriker i Roskilde, Køge og på resten af Sjælland. Vi udfører alle elektrikeropgaver – uanset størrelse og kompleksitet.

Kontakt autoriseret elektriker

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag. Vi gennemgår gerne din opgave nøje, så vi kan rådgive dig til den korrekte løsning. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Kontakt din lokale elektriker allerede i dag. Vi kan træffes på telefon: 70 22 23 00 eller på E-mail: info@danleed.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular – klik her. Så vender vi retur hurtigst muligt.