Portvagt klar til at hjælpe dig med din opgave

Kompetent portvagt på Sjælland

FA VAGT er dit professionelle vagtfirma på Sjælland, med speciale i flere forskellige vagtydelser. En af vores populære vagtservices er vores portvagt service, hvor vi hjælper virksomheder med effektiv adgangskontrol, eksempelvis i forbindelse med indgangen til virksomheder, byggerier og andre aflukkede områder, samt meget andet. Vi kan også stille en portvagt til rådighed til private arrangementer.

Hos FA VAGT har vi mange års erfaring som professionelt vagtfirma, og råder over yderst kompetente og veluddannede vagter. Vores mission er at give dig de bedste forudsætninger for optimal sikkerhed.

En portvagt er en oplagt løsning, der kan varetage et væld af forskellige opgaver. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at hyre en portvagt.

Fokus på sikkerhed og habil adgangskontrol

Som erfarent vagtselskab går vi naturligvis op i sikkerhed. Med en portvagt fra FA VAGT får du ikke blot en sikkerhedsforanstaltning og naturlig barriere. En portvagt er i høj grad en præventiv foranstaltning mod potentiel kriminel aktivitet. Som professionel portvagt kan vi varetager opgaver som eksempelvis:

  • Registrering af gæster
  • Adgangskontrol
  • Stikprøvekontrol
  • Produktion af adgangskort

Vi vil altid tage højde for dine specifikke ønsker til vores vagtservice, når du ønsker en portvagt. Vi vil lytte til dine behov og herefter skræddersy en plan, der passer til dine behov. Det sikrer et optimalt samarbejde, hvilket vi altid stræber efter. 

Bestil en portvagt allerede i dag

Har du brug for en portvagt, sikkerhedsvagt eller en anden form for vagtservice, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi er dit professionelle vagtfirma på Sjælland med fokus på sikkerhed og gode oplevelser. Kontakt os allerede i dag ved at ringe på telefon 23 90 04 91 eller ved at sende os en e-mail på favagt@favagt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til dine behov. Vi er beliggende i Albertslund og servicerer herfra hele København, samt resten af Sjælland.