Vagtfirma du kan stole på

Pålideligt vagtfirma på Sjælland

FA VAGT er dit pålidelige vagtfirma i København og på resten af Sjælland. Som et etableret vagtfirma, har vi et stort kendskab til hele branchen. Vi er dedikerede til at levere professionel vagtservice, hvor sikkerhed og kundeservice er i fokus.

Som professionelt vagtfirma sørger vi for, at sikkerheden altid er i top i din virksomhed, på byggepladsen eller et helt andet sted. Med en effektiv tilgang til vores services, er vi effektive, når du ønsker at forebygge tyveri, hærværk og lignende. Vores nøgleord er god service, stabilitet, pålidelighed og altid klar med et smil. Med FA VAGT er du sikret et vagtfirma, der har fokus på dine behov.

Vagtydelser til ethvert behov

Som professionel vagtfirma kan vi naturligivs tilbyde vagtservice til ethvert behov. Hos FA VAGT tilbyder vi en bred vifte af forskellige løsninger, der kan tilpasses dine behov. På den måde kan vi imødekomme dine krav og de forventninger du har til os og vores arbejde. Vi tager dog altid en dialog med dig, hvor vi i fællesskab kan fastlægge dine behov, og sammen lægge en plan for den service, du ønsker.

Af vores services kan vi blandt andet nævne portvagt, sikkerhedsvagt butiksvagt, ronderende vagt og meget andet. Vores personale er yderst kompetente, og vi har også stor erfaring med specialopgaver – så tøv endelig ikke med at kontakte os, dit erfarne vagtfirma, for et godt tilbud på din opgave.

Kontakt FA VAGT i dag

Når du står og mangler et erfarent vagtfirma med kompetente medarbejdere er du havnet det helt rette sted. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak omkring dine behov. Vi lytter nøje og rådgiver også dig om den mest optimale løsning. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 23 90 04 91 eller ved at sende en e-mail på favagt@favagt.dk.

Portvagt klar til at hjælpe dig med din opgave

Kompetent portvagt på Sjælland

FA VAGT er dit professionelle vagtfirma på Sjælland, med speciale i flere forskellige vagtydelser. En af vores populære vagtservices er vores portvagt service, hvor vi hjælper virksomheder med effektiv adgangskontrol, eksempelvis i forbindelse med indgangen til virksomheder, byggerier og andre aflukkede områder, samt meget andet. Vi kan også stille en portvagt til rådighed til private arrangementer.

Hos FA VAGT har vi mange års erfaring som professionelt vagtfirma, og råder over yderst kompetente og veluddannede vagter. Vores mission er at give dig de bedste forudsætninger for optimal sikkerhed.

En portvagt er en oplagt løsning, der kan varetage et væld af forskellige opgaver. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at hyre en portvagt.

Fokus på sikkerhed og habil adgangskontrol

Som erfarent vagtselskab går vi naturligvis op i sikkerhed. Med en portvagt fra FA VAGT får du ikke blot en sikkerhedsforanstaltning og naturlig barriere. En portvagt er i høj grad en præventiv foranstaltning mod potentiel kriminel aktivitet. Som professionel portvagt kan vi varetager opgaver som eksempelvis:

  • Registrering af gæster
  • Adgangskontrol
  • Stikprøvekontrol
  • Produktion af adgangskort

Vi vil altid tage højde for dine specifikke ønsker til vores vagtservice, når du ønsker en portvagt. Vi vil lytte til dine behov og herefter skræddersy en plan, der passer til dine behov. Det sikrer et optimalt samarbejde, hvilket vi altid stræber efter. 

Bestil en portvagt allerede i dag

Har du brug for en portvagt, sikkerhedsvagt eller en anden form for vagtservice, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi er dit professionelle vagtfirma på Sjælland med fokus på sikkerhed og gode oplevelser. Kontakt os allerede i dag ved at ringe på telefon 23 90 04 91 eller ved at sende os en e-mail på favagt@favagt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til dine behov. Vi er beliggende i Albertslund og servicerer herfra hele København, samt resten af Sjælland.