Vagtfirma du kan stole på

Pålideligt vagtfirma på Sjælland

FA VAGT er dit pålidelige vagtfirma i København og på resten af Sjælland. Som et etableret vagtfirma, har vi et stort kendskab til hele branchen. Vi er dedikerede til at levere professionel vagtservice, hvor sikkerhed og kundeservice er i fokus.

Som professionelt vagtfirma sørger vi for, at sikkerheden altid er i top i din virksomhed, på byggepladsen eller et helt andet sted. Med en effektiv tilgang til vores services, er vi effektive, når du ønsker at forebygge tyveri, hærværk og lignende. Vores nøgleord er god service, stabilitet, pålidelighed og altid klar med et smil. Med FA VAGT er du sikret et vagtfirma, der har fokus på dine behov.

Vagtydelser til ethvert behov

Som professionel vagtfirma kan vi naturligivs tilbyde vagtservice til ethvert behov. Hos FA VAGT tilbyder vi en bred vifte af forskellige løsninger, der kan tilpasses dine behov. På den måde kan vi imødekomme dine krav og de forventninger du har til os og vores arbejde. Vi tager dog altid en dialog med dig, hvor vi i fællesskab kan fastlægge dine behov, og sammen lægge en plan for den service, du ønsker.

Af vores services kan vi blandt andet nævne portvagt, sikkerhedsvagt butiksvagt, ronderende vagt og meget andet. Vores personale er yderst kompetente, og vi har også stor erfaring med specialopgaver – så tøv endelig ikke med at kontakte os, dit erfarne vagtfirma, for et godt tilbud på din opgave.

Kontakt FA VAGT i dag

Når du står og mangler et erfarent vagtfirma med kompetente medarbejdere er du havnet det helt rette sted. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak omkring dine behov. Vi lytter nøje og rådgiver også dig om den mest optimale løsning. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 23 90 04 91 eller ved at sende en e-mail på favagt@favagt.dk.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]