Vaskehal til lastbiler

Har du en eller flere lastbiler, som trænger til en kærlig hånd? Så er Brdr. JK Storvognsvask det rette valg. Vi leverer effektiv og kvalitetsbevidst vask af lastbiler og andre store køretøjer. Med beliggenhed på Industrivej 45 i Roskilde kan du nemt komme forbi vores vaskehal, når du er i nærområdet.

Som professionel vaskehal til lastbiler og andre storvognskøretøjer sætter vi en ære i vores arbejde. Hos os får du service ud over det sædvanlige. På den måde er du sikret en fantastisk helhedsoplevelse, når du besøger os. Vi skummer, højtryksrenser og aftørrer – på kun 15-20 minutter står dit køretøj skarpt igen. Mens du venter har vi en hyggelig kundelounge, hvor du kan nyde en gratis kop kaffe, sodavand eller hvad du ellers skulle lyste.

Skræddersyede løsninger

Hos Brdr. JK Storvognsvask har du mulighed for at sammensætte en fast og skræddersyet løsning, så du altid er godt kørende – og så du kan få den absolut bedste pris. Dette gør sig gældende uanset om, du har et køretøj eller som virksomhed har en række forskellige køretøjer, som skal vaskes jævnligt.

Vi vasker en bred vifte af storvognskøretøjer. Disse lyder blandt andet som følgende:

Er du nysgerrig omkring ovenstående, og hvordan vi kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at besvare alle typer af spørgsmål.

Kom forbi vores vaskehal til lastbiler

Start dialogen omkring dine ønsker og behov allerede i dag – uanset om du skal bruge lastbilvask, vask af bus eller noget helt tredje. Vi gennemgår gerne dine behov og ønsker grundigt, så du kan få den korrekte løsning. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores vaskehal til lastbiler og andre storvogskøretøjer i Roskilde.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 60 30 33 eller på E-mail: info@brdrjk.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med effektiv, smuk og kvalitetsbevidst vask.