VVS i Helsingør

Laugmann VVS i Helsingør er et autoriseret VVS-firma.

Kompetent VVS i Helsingør og omegn

Hos Laugmann VVS i Helsingør står vi klar til at løse alle dine VVS-opgaver. Vi er specialister i alt inden for gas-, vand- og varmeinstallationer. Vores mangeårige erfaring har givet os kompetencer, så vi kan løse flere forskellige typer af opgaver, eksempelvis:

 

 

Skal du have hjælp til andre opgaver end ovenstående? Så tag kontakt til os. Vi udfører enhver opgave inden for VVS i Helsingør og de omkringliggende byer. Vi servicerer både private, erhvervskunder, boligforeninger og institutioner. 

Autoriseret VVS-installatør

Som autoriseret VVS’er er du garanteret korrekte installationer. Med godt håndværk og høj kvalitet leverer vi VVS i særklasse, som du bliver glad for. Vi hjælper dig uanset opgavens kompleksitet eller omfang. Når du har behov for hjælp til VVS i Helsingør, kan vi også hjælpe dig med professionel rådgivning og sparring. Således får du den bedste løsning, der er tilpasset dine behov og præferencer. 

 

Laugmann VVS består af fem autoriserede VVS’ere, der alle har bred viden og kendskab til branchen. Vi går i detaljen med din opgave, og vi er først færdige, når du er tilfreds. Vi er en del af TEKNIQ, hvilket giver garanti og sikkerhed for alle vores kunder, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer i løbet af processen. Du kan derfor med ro i sindet vælge os, når du skal have udført VVS-arbejde. 

Få hjælp til VVS i Helsingør i dag

Skal du bruge en kompetent og driftsikker VVS’er i Helsingør og omegn? Så kontakt Laugmann VVS. Vi står klar til at assistere dig med dine VVS-opgaver. Du er velkommen til at ringe for en uforpligtende snak, hvor vi kan fortælle nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Kontakt os på telefon 49 22 64 64, eller send en mail til info@laugmannvvs.dk. En tredje mulighed er at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt. 

 

Mandskabsvogns udlejning

Mandskabsvogns udlejning til din byggeplads

Har du brug for en mandskabsvogn?

Mandskabsvogns udlejning er en praktisk og økonomisk løsning for dig, der har behov for en midlertidig arbejdsplads på en byggeplads eller eventplads. Ved at leje en mandskabsvogn, kan du skabe en effektiv og bekvem arbejdsplads til dit projekt.

I vores mandskabsvogne er alt udstyr tilgængeligt, så du kan opretholde en produktiv og behagelig arbejdsplads på din byggeplads. Hos Laugmann VVS ved vi at det kan være en udfordring at planlægge og etablere midlertidige arbejdspladser, men vores mandskabsvogns udlejning er skræddersyet til at imødekomme dine behov og gøre processen let og enkel for dig. Vi sørger for at levere og installere mandskabsvognen på den ønskede placering, så du kan fokusere på dit projekt. Du kan have tillid til, at vores mandskabsvogne vil opfylde alle dine krav for en produktiv arbejdsplads.

En enkel og bekvem mandskabsvogns udlejning

m/separat toilet

 • Mål: L414 x H217 x B212, 
 • Plads til 8 personer frokoststue
 • Inklusiv: køleskab, kaffemaskine, elektrisk opvarmning, separat toilet samt håndvask med afløbskværn.
 • Inklusiv: El ledning, vandslange samt afløbsslange.
 • Rum til rengøringsartikler, lager mm.
 • Transport til opstillingssted efter aftale.
 • Opstilling af vogn, tilslutning af el, vand og afløb efter aftale.
 • Rengøring pris inkl. moms kr. 1.250,00

Vi ønsker at give vores kunder en enkel og bekvem oplevelse, og derfor tilbyder vi konkurrencedygtige og fleksible priser på vores mandskabsvogns udlejning, der er skræddersyet til dine behov. Vores priser for udlejning af mandskabsvogne inkluderer forsikring og starter på 3.490 kr. + moms pr. måned. 

Selvrisikoen ved skade er fastsat til 6.000 kr., men vi garanterer, at vores mandskabsvogne er bygget til at modstå krævende forhold og sikre pålidelig ydeevne under hele din lejeperiode, hvilket giver dig en sikker og tryg arbejdsplads. Med vores pålidelige og sikre mandskabsvogne kan du fokusere på dit arbejde og være sikker på at have en optimal arbejdsplads.

Kontakt os i dag og hør mere om vores mandskabsvogns udlejning

Vi værdsætter vores kunders tilfredshed højt, og vores mål er at sikre, at du får en problemfri og effektiv arbejdsplads med vores mandskabsvogne. Så tøv ikke med at kontakte os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte midlertidige arbejdsplads til dit projekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 22 64 64 eller ved at udfylde vores formular, hvis du vil have mere information om vores mandskabsvogns udlejning og hvordan vi kan støtte dit projekt. Vores dedikerede team står altid klar til at hjælpe og yde den bedste service til vores kunder.

Vi kan meget mere end bare at lægge nyt tag

Er du på udkig efter en pålidelig tømrer i Nordsjælland, som kan varetage din tagrenovering? Eller måske er du i tvivl om det er ved at være tid til at få lagt et nyt tag? Det kunne også dreje sig om noget helt tredje? Hos AH Tømrermester lever vi af tilfredse og langvarige kunderelationer. Derfor kan man altid forvente at vi møder op velforberedte, med et smil på læben, og et gåpåmod som ikke er til at skyde igennem. Vi er et alsidigt tømrerfirma og derfor kan vi håndterer tømreropgaver i alle størrelser, uanset hvor fantasifulde de er.

Når du vælger os som din foretrukne tømrermester i Nordsjælland. Så er du garanteret et holdbart resultat, udført af pålidelige tømrere som brænder for faget. Ikke nok med det, så elsker vi træ, og udfører alle opgaver der har med træ at gøre. Derfor er der altså rig mulighed for både at få lagt et nyt tag, såvel som at få installeret nye døre og vinduer og meget mere. Herunder kan du med fordel se en liste med vores vores ydelser

Vores kunder skal være trygge, tilfredse og tossede med det udførte arbejde

Vi kommer altid med en kyndig rådgivning, når vi modtager henvendelser vedrørende tagopgaver. Med vores brede brancheerfaring har vi udarbejdet en ekspertise i taglægning, og derfor kommer vi altid ud og foretager en grundig gennemgang af tagets nuværende tilstand, for at vurdere hvilket indgreb der ville have størst indvirkning for vores kunde.

Herunder har vi til din fordel listet alle de typer af løsninger vi kan udfører i forbindelse med en tagopgave.

 • Tagrenovering
 • Nyt tag
 • Forbedring af tagkonstruktionen
 • Spær
 • Isolering
 • Og meget mere

Det kan være en lukrativ løsning for dig, at lagt få nyt- eller istandsat det nuværende tag. Da det kan reducere el- og varmeforbruget gevaldigt.

Kontakt os allerede i dag

Vi går langt for vores kunder, og derfor kommer vi gerne ud og besigtiger de områder af din bolig, som du gerne vil have optimeret, ombygget eller repareret. Vi kan kontaktes på telefon 25 37 18 20 og tager altid en grundig og vejledende snak med vores kunder. Der er også mulighed for at sende en skriftlig henvendelse til E-mail ah@ahtomrermester.dk hvor vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-installatør i Nordsjælland

Hos Laugmann VVS har vi fokus på detaljer og kundeservice. Vi er der for dig, når du har brug for en autoriseret VVS-installatør i Nordsjælland. Vi har den rette erfaring indenfor installationer og udfører både vand-, varme og gasinstallationer. Vi sørger altid for, at det håndværk, som vi leverer, er i højeste kvalitet. Vi udfører en bred vifte af forskellige opgaver indenfor faget, blandt andet dækker vi disse områder:

Laugmann VVS tilbyder rådgivning og holdbare løsninger

Hos Laugmann VVS ønsker vi, at vores kunder altid er yderst tilfredse med vores arbejde. Vi har ikke forladt stedet, før installationen er fuldstændig færdiggjort. For at skabe det bedst mulige resultat, er vi kompromisløse vedrørende de materialer, som vi bruger. Som Nordsjællands VVS installatør er vi kompetente og kvalitetsbevidste. Gennem flere års erfaring er vi i stand til at vejlede dig, så du kan sikrer dig, at vores løsning holder længst muligt. Vores kompetente installatører tilbyder løsninger til både erhvervskunder, private, boligselskaber samt kommuner.

Her finder du vores kontaktoplysninger til en VVS-installatør

Når du mangler en dygtig og autoriseret VVS-installatør Nordsjælland, så er vi parate til at løfte opgaven uanset størrelse og omfang. Ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud, kan du ringe til os på 49 22 64 64. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, som du finder på siden.