VVS installatør til nyt badeværelse

Skal du have lavet nyt badeværelse? Hos Lund VVS Teknik finder du en VVS installatør som bestræber sig på at styrke branchens ry og at efterlade kunderne fuld tilfredse hver gang.

De hjælper med alt fra udskiftning af armaturer til etablering af et helt badeværelse. Et badeværelse skal kunne give ro og afslapning i en stresset hverdag. Og det er et rum, som man opholder sig i dagligt. Derfor er det vigtigt, at det bliver lavet ordentligt og efter kundens ønsker.

Lund VVS Teknik går højt op i kommunikationen med deres kunder, og de forhører sig altid meget grundigt med en fyldestgørende dialog, så resultatet kommer til at stemme overens med de forventninger og drømme, som du har. Du bliver som kunde altid inddraget i alle beslutninger hele vejen igennem. Det er også til at læse i alle deres gode anmeldelser.

Lund VVS Teknik hjælper dig i mål

Virksomheden har en bred vifte af kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere, så du ikke skal tænke på koordinering med elektrikere og andre.

Udover at lave nyt badeværelse udfører Lund VVS Teknik:

…og meget mere. Derudover er de også medlem af TEKNIQ som giver garanti, hvis noget viser sig ikke at være, som det skal. Derudover er du sikret at der udføres et godt stykke arbejde da alle medlemmer er autoriseret.

Kontakt din VVS installatør allerede i dag

Når du skal have lavet nyt badeværelse eller andre former for VVS i Herlev og omegn kan du med stor fordel hive fat i Lund VVS Teknik. De udfører deres arbejde til perfektion og har kunderne med hele vejen.

De kan kontaktes ved at ringe på 61 60 15 30. Du kan også skrive til dem på vvs@lundvvsteknik.dk eller via deres kontaktformular på deres hjemmeside.