Tømrer Værløse

Har du brug for en erfaren tømrer i Værløse?

Som din lokale tømrer i Værløse, står vi i N.P. Andersen klar til at hjælpe dig med din næste tømreropgave. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor tilbyde hjælp til en lang række forskellige opgaver. Blandt andet udfører vi opgaver som eksempelvis:

 


Ovenstående er blot et udpluk af de typer opgaver vi oftest udfører for vores kunder. Står du, har brug for en tømrer i Værløse til at løse en opgave, som du ikke synes, er nævnt i ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Grundet vores store erfaring kan vi som regel hjælpe dig alligevel.

 

Vi har styr på vores håndværk

Når du skal have løst din næste tømreropgave, så er det vigtigt at tingene bliver udført korrekt. Ellers risikerer du, at der skal rettes op på fejl og mangler senere hen, og i værste fald kan det blive en bekostelig affære. Derfor anbefaler vi at du altid rådfører dig med en uddannet og erfaren tømrer, som har styr på sit håndværk. I N.P. Andersen har vi vores kunder i fokus, hvilket betyder at vi altid skræddersyer vores løsninger, således at der er tilpasset dine ønsker og behov. Har du brug for en kompetent tømrer i Værløse, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Få et uforpligtende tilbud på en tømrer i Værløse

Uanset om du skal bruge en tømrer i Værløse til enten tagarbejde, gulvarbejde eller udførsel af en ny terrasse, så er vi i N.P. Andersen den rette samarbejdspartner for dig. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning, så tøv endelig ikke. Kontakt os på telefon 23 70 65 93 eller ved at sende os en e-mail på info@np-andersen.dk. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Renovering af køkken

Få realiseret dine køkkendrømme

Renovering af køkken udført af professionelle fagfolk

Går du og drømmer om et nyt køkken? I N.P. Andersen har vi mange års erfaring i tømrerbranchen og kan derfor hjælpe med renovering af køkkener i alle størrelser. Som faglært tømrer kan vi blandt andet hjælpe med gulve, vægge, lofter, levering og montering af bordplade, hylder, fronter, skabe osv. Vælger du os til at stå for renovering af dit køkken, så starter vi med i fællesskab at sammensætte dit drømmekøkken. Derefter kan du trygt læne dig tilbage og lade os stå for hele projektet. Du har blot en fast kontaktperson, og vi sørger for at koordinere og planlægge med andre nødvendige faggrupper som eksempelvis en VVS’er eller elektriker.

 

Har du brug for hjælp til andre typer af tømrer opgaver i enten Farum, Hillerød, Værløse eller Nordsjælland, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave.

Renovering af køkken tilpasset dine ønsker og behov

I N.P. Andersen har vi et mål om at kunne tilbyde renovering af køkken fra øverste hylde. Derfor har vi indgået et samarbejde med Horn Bordplader og Frontego. Horn Bordplader producerer eksklusive bordplader til dit nye køkken i høj kvalitet, og Frontego producerer en lang række kvalitetsprodukter til køkkenbranchen. Via dette samarbejde kan vi varetage både levering og montering af højkvalitetsprodukter til dit nye køkken.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af køkken

Ved du allerede nu hvordan dit drømmekøkken skal se ud? Hvis ikke, så hjælper vi gerne med kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med renovering af køkken. Grundet vores mange års erfaring og store ekspertise, er vi den rette samarbejdspartner for dig, hvis du også ønsker sparring undervejs i processen. Du kan kontakte os på telefon 23 70 65 93 eller ved at sende os en mail på info@np-andersen.dk. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.