Nedrivningsfirma

Hvis du står og skal bruge en virksomhed til nedrivning – som rydder op efter sig, så den videre byggeproces kan fortsætte uhindret – så skal du helt sikkert tage fat i ZM Group.

ZM Group har 3 ting de brander sig på: service, troværdighed og kvalitet – og det må man sige, at de lever op til.

Deres serviceniveau er helt i top. Hvis du har brug for rådgivning eller viden omkring processen kan du altid ringe til dem. Også selvom det er aften eller weekend. Derudover går de også meget op i at forventningsafstemme med deres kunder, så der ikke opstår små uoverensstemmelser eller i værste tilfælde ubehagelige overraskelser. Kvaliteten er heller ikke noget de går på kompromis med. Deres skarpe mandskab, planlægningen af nedrivningen og alt deres udstyr og maskinerne er af bedste kvalitet.

Derudover bortskaffer de affaldet fra nedrivning på miljøvenlig vis. Der er faktisk ikke en finger at sætte på deres serviceniveau og udførelse af arbejde.

ZM Group yder service til både privat og erhverv

ZM Group foretager nedrivning til private til fordelagtige priser i København og Storkøbenhavn.

De yder følgende services til erhvervskunder:

Du kan også se deres priser for erhverv på deres hjemmeside.

Deres medarbejdere har ry for at være imødekommende og venlige, og det er også noget de går meget op i virksomheden. Og så er de professionelle fra yderst til inderst, og vil gøre op med forudindtagelsen om, at håndværkere ikke rydder op efter sig.

Tag kontakt til dem i dag

Uanset om du skal bruge ekstra mandskab, maskiner eller begge dele, så sidder ZM Group helt sikkert allerede klar ved telefonen, for du kan ringe til dem både om aftenen og i weekenden. Det kan ske på 40 47 57 16 eller du kan skrive til kontakt@zmgroup.dk.

De har også en kontaktformular på deres hjemmeside, du kan skrive til.