Nedrivning på hele Sjælland og øerne

Vi håndterer din nedrivning hurtigt og effektivt

Har du købt et hus eller en anden ejendom, som skal rives ned for, at du kan bygge nyt? Hos Nedrivningsselskabet Falster har vi specialiseret os i nedrivning af forskellige typer af ejendomme. Vi hjælper private, erhverv og offentlige institutioner såvel som boligforeninger med deres opgaver inden for nedrivning.

Med flere års erfaring i nedrivningsbranchen, sørger vi for korrekt og professionel nedrivning af din ejendom. Har du blot brug for nedrivning af en enkelt væg eller nedrivning af bestemte dele af din ejendom, er vi ligeledes eksperter i selektiv nedrivning.

Kontakt Nedrivningsselskabet Falster allerede i dag, når du står med en ejendom eller en mindre del af en ejendom, som du ønsker nedrevet på professionel vis.

Nedrivning med fokus på miljøet

Hos Nedrivningsselskabet Falster går vi op i miljøet, og forsøger altid at gebærde os så bæredygtigt som muligt. Vi er bevidste om nedrivningers indvirkning på miljøet, og har taget flere foranstaltninger for at imødekomme disse udfordringer, ved at indarbejde grønne nedrivningsmetoder. Ved hver nedrivning forsøger vi at genanvende så mange materialer som muligt, og sikrer naturligvis, at alt affald håndteres korrekt og efter gældende lovgivning og retningslinjer.

Vi er altid til rådighed i forbindelse med gode råd og ekspert vejledning, når du har en nedrivningsopgave. Vi udfører opgaver på hele Sjælland, så tag endelig kontakt til os for eksperthjælp.

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Uanset om du har brug for nedrivning af en lille del af en ejendom, en komplet ejendom eller et endnu større projekt, er vi klar til at hjælpe dig med bæredygtig og professionel nedrivning. Hos Nedrivningsselskabet Falster tilbyder vi konkurrencedygtige priser, høj faglighed og omhyggelig planlægning. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan kontakte os på telefon 54 44 20 24 eller på vores e-mail info@nssf.dk.