Hvis du mangler en elektriker i Ballerup, er vi klar til at hjælpe dig. Ring i dag.

Elektriker Ballerup

Hvis du mangler en elektriker i Ballerup, er vi klar til at hjælpe dig. Ring i dag.

Elektriker Ballerup

Vores hold af dygtige og autoriserede elektrikere står klar til at hjælpe dig

Elektriker med erfaring og ekspertise

Hos NK El-service får du en pålidelig samarbejdspartner, når du skal have ordnet elektrikerarbejde. Vi kan klare alle typer af arbejde inden for elfaget, og vi er klar til at hjælpe dig som din elektriker i Ballerup, uanset om du er privat, erhverv, institution eller kommune. Vores mange tilfredse kunder vidner om vores kompetence som elektriker i Ballerup.
Vi kan blandt andet hjælpe jer med følgende:

Ønsker du hjælp fra en elektriker i Ballerup til andre el-opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge en elektriker i Slangerup, Jyllinge, Farum, Ølstykke eller resten af Sjælland og Lolland.

Ansvarlig elektriker i Ballerup

Med os om bord er du garanteret kvalitet og sikre el-installationer. Vores elektrikere er autoriserede og har været i faget i mange år. Du får derfor et højt serviceniveau kombineret med en af markedets skarpeste priser. Vores team af uddannede fagfolk er klar til at give dig gode råd og sparring, så du altid får leveret et tilfredsstillende resultat, du bliver glad for mange år frem.

Hos NK El-service er vi eksperter i bæredygtige el-løsninger. Vi hjælper dig gerne med energivenlige el-installationer, så du kan komme med på den grønne bølge. Udover at skåne klimaet for unødvendig CO2-udslip, sparer du også dig selv mange penge året rundt. Ønsker du at vide mere om, hvilke energivenlige løsninger, du kan få, er du velkommen til at kontakte os. Vi har altid gode idéer.

Modtag et uforpligtende tilbud

Er det tid til at få moderniseret el-installationerne i din bolig eller virksomhed? Med os om bord er du i trygge hænder. Du får professionelle el-installationer og et højt serviceniveau, og med vores mange års erfaring garanterer vi en moderne og tidssvarende løsning.

Ring til os for en uforpligtende snak på 28 15 00 68. Når vi har hørt om dine tanker og ønsker, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en e-mail info@nk-elservice.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden – så besvarer vi din forespørgsel hurtigst muligt. Hvis du søger en pålidelig og kompetent elektriker i Ballerup, er vi det oplagte valg.