Elektriker København

Mangler du en autoriseret elektriker i København? Så er HSG El-Teknik et sikkert valg. Vi har mange års erfaring, og leverer altid høj kvalitet samt god service. Hertil er vi specialister i højspændingsanlæg, bygningsinstallationer og meget mere.

Når du skal have udført elinstallationer, er det vigtigt, at det udførslen er korrekt. Forkerte elinstallationer er farlige, og kan forårsage brand samt personskader. Hos HSG El-Teknik har vi øje for detaljerne, hvilket er din garanti for sikkert elektrikerarbejde. Vi efterlader aldrig en opgave før, at den er 100% udført. Men måske vigtigst før, at du er 100% tilfreds.

En bred vifte af muligheder

Gennem årene har vi udført et hav af opgaver for private, erhverv og offentlige institutioner. Vores mange års erfaring gør, at vi kan udfører alle typer opgaver inden for elektrikerarbejde – Uanset størrelse og kompleksitet.

Vi er blandt andet eksperter i:

Har du således brug for hjælp af en erfaren elektriker i København til en hvilken som helst elektrikeropgave? Så skal du ikke tøve med at kontakte os – Vi er blot et opkald væk.

Kontakt Elektriker København

Tag en dialog omkring dine behov og ønsker allerede i dag – Hvorend du er privatperson eller erhverv, så står din lokale elektriker i København klar til at hjælpe dig.

Hos HSG El-Teknik er du, som kunde, altid i fokus. hos os lytter vi til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger sammen.

Kontakt en professionel og autoriseret elektriker i København & resten af Sjælland, og få et uforpligtende og skræddersyet tilbud på din opgave. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 88 54 54 eller på e-mail: info@hsg-el.dk. Du er også mere end velkommen til, at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.