Reparation af skorsten

Problemer med skorstenen? Fortvivl ej, hos Industrial Climbing Solutions ApS er vi eksperter i reparation af skorsten. Vi har mange års erfaring med at hjælpe erhverv, boligforeninger og private.

En skorsten bæger præg af den tid, som den er opført i. Mange år i det barske danske vejr, sætter sine spor, hvorfor en reparation kan være nødvendigt. Er du i tvivl omkring tilstanden på din skorsten? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver dig til den rette løsning.

Når vi skal udfører en opgave, gør vi brug er erhvervsklatring (også kendt som klatrearbejde), hvorfor vi kan spare dig udgifterne til stillads eller lift. På den måde kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser på håndværk i høj kvalitet. Vi er effektive, pligtopfyldende og mødestabile. Hertil møder vi altid op med et smil på læberne og en positiv tilgang. På den måde får du en god helhedsoplevelse, når du vælger os til at stå for opgaven.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores mange års erfaring, og brede netværk af håndværkstyper i reb gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Er ovenstående ikke det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte os – vi udfører en lang række specialopgaver.

Kontakt os for reparation af skorsten

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager en uforpligtende snak med dig, hvor vi sporer os ind på situationen. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Kontakt os allerede i dag – vi kan træffes på telefon: 20 68 38 29 eller på E-mail: info@klatrearbejde.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen – Klik her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.