Hovedentreprenør i København

Skal køkkenet totalrenoveres? Måske har du behov for en ombygning af stuen? Eller måske er familien på to blevet til tre, og derfor er en tilbygning uundgåeligt? Hos Viggo Pedersen & Søn A/S, er kendetegnet kvalitet og godt samarbejde.

Vi håndterer opgaver i alle omfang, og har med garanti erfaringen lige så vel mandskabet til at kunne udføre holdbare, kvalitetsfyldte og professionelle løsninger uden fejl og mangler, til pålidelige priser uden ekstra regninger. Vi lever af langvarige og tilfredse kunderelationer, og derfor går vi gerne den ekstra mil for vores kunder. Har du dermed brug for en hovedentreprenør i København, som sætter sig i dine sko og som samtidigt har hænderne skruet rigtigt på? Så er du med garanti havnet det rette sted.

Herunder kan du med fordel tilgå en liste som viser hvilke arbejdsområder, vi som din kommende hovedentreprenør i københavn dækker over.

Lad os varetage hovedentreprisen for dig så du kan fokusere på det vigtige i din hverdag

Vi tilgår enhver opgave med en kompromisløs indstilling til kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor er det essentielt for kvaliteten af arbejdet, at alle involveret er på samme bølgelængde, så unødige misforståelser ikke opstår. Derfor har vi som hovedentreprenør i københavn opbygget en god relation til vores samarbejdspartnere. Uanset om der er tale om en stor hovedentreprise sag, eller om der er tale om en lille servicesag, er det vigtigt for os, at alle er på samme bølgelængde og tilgår opgaven med samme indstilling. Vi lægger en ære i at inkludere vores kunder i opgaven, da vi opnår unikke resultater, og yderst tilfredse kunder.

Har du ikke behov for en hovedentreprenør, men har du derimod behov for en pålidelig kontaktperson som kan stå for leveringen af din fagentrentreprise? Så klarer vi også den. Vi har mange kvaliteter, og kan som din kommende entreprenør med sikkerhed stå for følgende områder.

Gør drømmen til en realitet med din kommende hovedentreprenør i København

Vi har mange succeshistorier med i bagagen, og har med garanti kompetencerne til at kunne udrette præcis de resultater du går og drømmer om. Kontakt os på telefon 36 70 68 34 eller på E-mail ​​vps@vps.dk, så kan vi i fællesskab finde frem til en god løsning, og vi er dertil heller ikke blege for fremlægge et uforpligtende tilbud på opgaven.

Totalentreprise København

Vælg Håndværksgruppen A/S når du skal i gang med en totalentreprise i København. Hos os er kvalitet i højsædet når vi bygger nyt, og vores store erfaring er din sikkerhed for et tilfredsstillende resultat på din totalentreprise.

Vi tager styringen på projektet og hjælper dig sikkert og trygt i mål med din totalentreprise. Vi har gennem årene hjulpet kunder både private og erhverv, og vores store og brede erfaring fra byggebranchen er din sikkerhed for en tilfredsstillende totalentreprise.

Vi tilbyder totalentrepriser på hele Sjælland

Med fast base i Glostrup tilbyder vi totalentreprise i København, Nordsjælland samt resten af Sjælland. Vi har udført mange forskellige typer af totalentrepriser for både private, virksomheder samt arkitekter og ingeniører.

Med en grundig rådgivning og et team af dygtige fagfolk, kan vi udføre din næste totalentreprise. Uanset om arbejdet skal udføres i København, Nordsjælland eller på resten af Sjælland, så er Håndværksgruppen A/S et oplagt valg, når du skal finde den rette samarbejdspartner.

Når vi udfører totalentreprise i København og resten af Sjælland går vi aldrig på kompromis med vores arbejde og den høje kvalitet. Vores kunder ved, at kvalitet og et flot resultat er afgørende for et positivt samarbejde – derfor garanterer vi dygtige og faglærte håndværkere når vi udfører din totalentreprise.

Kontakt os

Kontakt Håndværksgruppen A/S på telefon 4060 6462 for kompetent råd og vejledning. Du kan også læse meget mere om totalentrepriser i København og omegn på www.hvg.as/totalentreprise-københavn

Ring eller skriv til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på totalentreprise i København. Vi ønsker en god og skarp kundedialog hvor du oplever, at du kan trække på både vores erfaring og knowhow fra mange år i byggebranchen.

Velrenommeret Tømrerfirma tager hovedentreprisen på dit projekt

Tømrerfirma Lars Printz A/S har siden 2003 stået for adskillige hovedentrepriser på hele Sjælland.

Med en talrig medarbejderstab, har de mandskabet der skal til for at få din opgave sikkert i hus.

Vi tager hovedentreprisen på alle typer opgaver

Vi tager hovedentreprisen, uanset om det drejer sig om en opgave for dig som privatperson, om du repræsenterer en institution, andelsboligforening, boligforening eller en virksomhed.

De har mulighed for at stå for både murer- og tømreropgaver, og tager deres profession alvorligt. Faglig stolthed står højt på listen over kærneværdier, ligesom løbende kvalitetssikring af alle opgaver, og deres medlemsskab i AAA er noget de er særdeles stolte af.

Af andre opgaver de kan bistå med kan nævnes:

Kontakt for et konkret tilbud på din opgave

Få et gennemarbejdet, seriøst tilbud på din opgave ved at kontakte Tømrerfirma Lars Printz A/S.

 

Entreprenør til tilbygning, ombygning og renovering

Skal du bruge en totalentreprenør til dit byggeprojekt? Så er Optimal-Byg ApS et sikkert valg. Optimal-Byg har mange års erfaring som tømrer og har gennem årene specialiseret sig i tilbygning, ombygning og renovering. Hvis du vælger Optimal-Byg behøver du kun at koordinere med én håndværker, da de har alle de fornødne håndværkere “in house”.

Du kan læse mere om Optimal-Bygs kompetencer her:

og meget mere inden for store og små byggeprojekter.

Kontakt Optimal-Byg på 69 15 03 25 eller send en mail til info@optimal-byg.dk for at indhente et uforpligtende tilbud på tilbygning, renovering eller ombygning.