Hovedentreprenør i København

Skal køkkenet totalrenoveres? Måske har du behov for en ombygning af stuen? Eller måske er familien på to blevet til tre, og derfor er en tilbygning uundgåeligt? Hos Viggo Pedersen & Søn A/S, er kendetegnet kvalitet og godt samarbejde.

Vi håndterer opgaver i alle omfang, og har med garanti erfaringen lige så vel mandskabet til at kunne udføre holdbare, kvalitetsfyldte og professionelle løsninger uden fejl og mangler, til pålidelige priser uden ekstra regninger. Vi lever af langvarige og tilfredse kunderelationer, og derfor går vi gerne den ekstra mil for vores kunder. Har du dermed brug for en hovedentreprenør i København, som sætter sig i dine sko og som samtidigt har hænderne skruet rigtigt på? Så er du med garanti havnet det rette sted.

Herunder kan du med fordel tilgå en liste som viser hvilke arbejdsområder, vi som din kommende hovedentreprenør i københavn dækker over.

Lad os varetage hovedentreprisen for dig så du kan fokusere på det vigtige i din hverdag

Vi tilgår enhver opgave med en kompromisløs indstilling til kvaliteten af det udførte arbejde. Derfor er det essentielt for kvaliteten af arbejdet, at alle involveret er på samme bølgelængde, så unødige misforståelser ikke opstår. Derfor har vi som hovedentreprenør i københavn opbygget en god relation til vores samarbejdspartnere. Uanset om der er tale om en stor hovedentreprise sag, eller om der er tale om en lille servicesag, er det vigtigt for os, at alle er på samme bølgelængde og tilgår opgaven med samme indstilling. Vi lægger en ære i at inkludere vores kunder i opgaven, da vi opnår unikke resultater, og yderst tilfredse kunder.

Har du ikke behov for en hovedentreprenør, men har du derimod behov for en pålidelig kontaktperson som kan stå for leveringen af din fagentrentreprise? Så klarer vi også den. Vi har mange kvaliteter, og kan som din kommende entreprenør med sikkerhed stå for følgende områder.

Gør drømmen til en realitet med din kommende hovedentreprenør i København

Vi har mange succeshistorier med i bagagen, og har med garanti kompetencerne til at kunne udrette præcis de resultater du går og drømmer om. Kontakt os på telefon 36 70 68 34 eller på E-mail ​​vps@vps.dk, så kan vi i fællesskab finde frem til en god løsning, og vi er dertil heller ikke blege for fremlægge et uforpligtende tilbud på opgaven.

Omfugning af murværk

Er dine fuger trætte og slidte og se på? Måske er der flere steder i murværket hvor, at fugerne ikke længere er til at se? Så er det på tide med en omfugning af murværk. Hos DB Murerentreprise har vi mange års erfaring med murerarbejde, og er eksperter i fugning. Når du vælger os til at stå for opgaven, kan du trygt regne med høj kvalitet og god service.

Ved fugning af murværk opnår du bedre isolering, og dermed en besparelse på varmeregningen. Hertil forøger du din boligs værdi. Fordelene er således mange – Tag i din lokale murer i København, og hør hvordan, vi kan hjælpe dig.

Omfugning af murværk udført af eksperter

Når du skal have udført fugning, så er det essentielt, at udførslen er korrekt. På den måde undgår du fejl og mangler, samt sikre holdbarhed.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre alle typer opgaver – Store som små. Gennem årene har vi fuget murværk for et hav af kunder. Disse har været private, erhverv og offentlige institutioner.

Ved omfugning af murværk tilbyder vi følgende:

  • Udkradsning af fuger
  • Udskiftning af fuger
  • Fugning af facader
  • Og meget mere

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Fortvivl ej, vi udfører en lang række specialopgaver. Hertil kan vi også bistå med hjælp, hvis du skal have udført renovering af kælder, renovering af badeværelse eller facadeisolering.

Uforpligtende tilbud på omfugning af murværk

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår disse. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Kontakt DB Murerentreprise allerede i dag og få et resultat i høj kvalitet. Vi kan kontaktes på telefon: 27 63 36 19 eller på e-mail: kontakt@dbmurer­entreprise.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her.