Maling af opgang

Vi er specialister i istandsættelse og maling af opgang i København og hele hovedstadsområdet. Vi klarer opgaven effektivt og med fokus på orden og kvalitet.

Trænger jeres opgang til maling? Få følelsen af en ny og istandsat opgang i din boligforening. Det kan være en stor opgave at klare selv, og hvis resultatet skal være som man ønsker, kræver det en professionel maler.

Som faglærte malere med stor erfaring, har vi udført mange opgaver med maling af opgang og trapper. Vi klarer både vægge og lofter, samt paneler og andet træværk i opgangen – intet er for stort eller småt, og vi vejleder altid om de rigtige materialer, så opgangen kommer til at skinne igen.

Skal dit boligselskab have malet opgangen?

Lad Malerfirmaet MH ApS stå for maling af opgangen i jeres boligselskab eller boligforening. Vi garanterer et professionelt udført arbejde, hvor vi overholder aftaler og først er tilfredse, når jeres opgang er malet med et tilfredsstillende resultat.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på maling af opgang og trapper. Vi har stor erfaring med at hjælpe bolig- og andelsforeninger med professionelt malerarbejde, og ved præcis hvordan vi klarer opgaven bedst muligt.

Lad Malerfirmaet MH ApS stå for:

Generelt malerarbejde
Maling af vægge og lofter
Maling af opgang
Maling af trapper
Maling af døre og vinduer
Maling af gulve

Pris på maling af opgang

Når der skal udføres et større malerarbejde som maling af en opgang, så vil vi altid udregne et individuelt og skræddersyet tilbud på opgaven. Vi hjælper både erhvervskunder, bolig- og andelsforeninger samt institutioner, og tilbyder altid et prisvenligt og konkurrencedygtigt tilbud. Kontakt os på telefon telefon 25707654 eller e-mail info@mhaps.dk hvis du ønsker en uforpligtende pris på maling af opgangen.

Vi rådgiver og vejleder om professionelle maleropgaver, når du skal have malet i jeres forening. Du kan også kontakte os på www.mhaps.dk hvor du kan læse meget mere om Malerfirmaet MH ApS og maling af opgang og trapper.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]