Elektriker i Ringsted

Hos Hougaard & Pihl står vi klar til at hjælpe med alt indenfor el-installationer. Som elektriker kan vi udføre alle former for el-installationer til fordelagtige priser.

Vi udfører opgaver af ethvert omfang, og sørger altid for at du som kunde er med i hele processen. På denne måde sikrer vi at arbejdet foregår ud fra dine præmisser og behov. Vi står desuden også til rådighed uden for normal arbejdstid, hvis der skulle ske en fejl på din el-installation.

Få en erfaren elektriker

Med mange års erfaring, kan vores veluddannede team af elektrikere sikre at du altid får leveret et kvalitetsresultat. Som elektriker bruger vi kun kvalitetskomponenter fra anerkendte producenter, og vores team af el-installatører er altid på forkant med arbejdsmetoder gennem efteruddannelse og kurser.

Med os som elektriker til dit næste el-projekt sikrer vi desuden at alt vores udførte arbejde er efter gældende lovgivning. Derfor kan du forvente høj kvalitet, samt garanterer vi tryghed, hvis du vælger os som elektriker.

Vi tilbyder el-tjek og mange flere typer opgaver på alle ejendomstyper, og vi servicerer private såvel som erhverv.

En elektriker du kan stole på

Hos os finder du en elektriker med mange kompetencer, herunder blandt andet:

El-tjek
El-installationer
Termografering
Varmepumper
Energioptimering
Industriinstallationer
Bolig- og ejendomsselskaber

Udover at være en elektriker du kan stole på, er vi også medlem af TEKNIQ, som er din sikkerhed for at vi leverer arbejde af højeste kvalitet. Vi rådgiver og vejleder undervejs i hver detalje af din opgave, så du får et så skræddersyet resultat som muligt.

Vi rykker ud på hele Sjælland og i hele Ringsted

Vi har base i Ringsted og rykker ud på hele Sjælland. Hvis du mangler en kompetent elektriker, skal du ikke tøve med at kontakte os på 57 61 57 12 eller udfylde formularen på vores hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]