Nyt badeværelse i København

Nyt badeværelse i København

Vi har de rette kompetencer til at etablere nyt badeværelse uanset omfanget – Aplus VVS

Overvejer du at få lavet nyt badeværelse i København eller omegn? Så bør du overveje at tage fat i APlus VVS. Vi har de rette kompetencer til at komme hele vejen rundt om projektet. Med hjælp fra et dygtigt team med mange års erfaring er du sikret et holdbart og flot resultat, som matcher netop dine tanker. 

Når det kommer til at opføre nyt badeværelse i København (og sågar hele Nordsjælland), er det vigtigt at have kundens behov i fokus. Uanset om du ønsker en grundig renovering af dit nuværende badeværelse eller et helt nyt, så kan vi komme med et skræddersyet tilbud. 

Priser på nyt badeværelse i København

Som din aut. vvs-installatør tilbyder vi at udføre en fuld entreprise af dit nye bad i København. Vi har en række priseksempler i forskellige omfang: 

  • Lille bad: 94.999,- 
  • Mellem bad: 124.999,-
  • Stort bad: 149.999,-

*OBS: Dette er blot eksempler på endelige priser, og skal udelukkende bruges som vejledning. Din pris vil sandsynligvis variere fra dette afhængigt af dine ønsker. Ved en gennemgående snak med dig finder vi frem til et tilbud, som passer bedst til dig. Vores priser inkluderer blandt andet nedrivning af bad, VVS-arbejde, murerarbejde, tømrerarbejde m.m. 

Medlem TEKNIQs Garantiordning

Vi er medlem af TEKNIQs garantiordning. Det er din sikkerhed for at få et veludført resultat. Du får dækket dine omkostninger op til 150.000 kr. inkl. moms. Skulle der dermed ske fejl eller andet i løbet af eller efter processen, kan du trygt vide, at du er dækket. Det er fuldkommen gratis og sikrer et godt og tillidsfuldt samarbejde med os.

Få lavet nyt badeværelse hos os i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om vores ydelser? Som din VVS’er er vi altid friske på at hjælpe med netop din opgave. Vores ønske er at levere holdbare og tilfredsstillende resultater. 

Kontakt aplusvvs.dk på telefon 70 60 51 53, e-mail post@aplusvvs.dk eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til et fedt samarbejde med dig. Lad os realisere dit nye badeværelse i København.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]