Nyt tag i højeste kvalitet i Herlev & omegn

Går du og overvejer at få nyt tag i forbindelse med husets arkitektoniske udtryk, eller er det blot blevet tid til en forfriskning oven på et forældet tag?

Hos Hoffman Byg er høj kvalitet et af vores kerne idealer, hvorfor at du vil finde en taglægger, som kun benytter sig af de bedste materialer til nyt tag. På samme tid sikrer vi også at det nye tag egner sig arkitektonisk til husets form og farve. Med os som din nye partner som taglægger, er du ikke blot sikret et langtidsholdbart nyt tag, men også et smukt nyt tag.

Vi har base i Herlev, hvorfra vi rykker ud i hele lokalområdet, samt i Skovlunde og Søborg. Dog står vi også til rådighed, selvom du ikke bor i lokalområdet. Det er vigtigt at du vælger en dygtig fagmand til dit tag, og derfor laver vi gerne en ekstraordinær aftale, hvis du bor udenfor lokalområdet.

Mange muligheder med et nyt tag

Hvis du overvejer at få et nyt tag, er der flere ting at tage stilling til i forhold til tagets funktion. Først og fremmest skal taget selvfølgeligt beskytte mod vind og vejr, men samtidig skal det passe til husets design. I forbindelse med det nye tag går vi i tæt dialog med dig som kunde og kortlægger den bedste løsning. Ofte kan et nyt tag også være med til at blive brugt som en ekstra etage. 

Gennem vores mange års erfaring med lægning og renovering af tage, kan vi skræddersy dit nye drømmetag. Vi holder os altid opdateret på de nyeste arbejdsmetoder, og vi videreuddanner os løbende.

Vælg den rigtige tagbeklædning

I forbindelse med et nyt tag går vi altid i tæt dialog med kunden om selve beklædningen af taget, da de forskellige typer alle har deres fordele. Vi udfører primært fire forskellige typer tagbeklædninger:

  • Tagpaptag
  • Eternittag
  • Tegltag
  • Naturski

Kontakt os i dag på 26 22 76 67 for at høre mere om de forskellige tagbeklædninger vi lægger. Du kan også sende os en mail på hoffmannbyg@gmail.com eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]