Som tømrer i Roskilde udfører vi blandt andet træterrasser.

Tømrer Roskilde

Som tømrer i Roskilde udfører vi blandt andet træterrasser.

Tømrer Roskilde

Få hjælp af en kompetent og professionel tømrer i Roskilde

Tømrerarbejde af højeste kvalitet

Hos Sjællands Håndværker går vi op i at levere godt håndværk. Med over 10 års erfaring i branchen anerkender vores kunder os typisk for vores høje kvalitet og forståelse for deres behov. Med kundens behov i centrum for vores arbejde leverer vi en god kundeoplevelse fra start til slut. Vores erfaring og faglige kunnen gør os i stand til at varetage opgaver af varierende størrelse og kompleksitet inden for følgende emner:

 

 

Ønsker du hjælp fra en tømrer i Roskilde til andre tømreropgaver end ovenstående? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har en dyb værktøjskasse med alle de kompetencer, der kræves, når du har behov for hjælp til dit tømrerprojekt. 

Et færdigt resultat tilpasset dine ønsker

God kommunikation er en nødvendighed for at vi kan levere det ønskede resultat. Derfor sætter vi os som din lokale tømrer i Roskilde nøje ind i dine ønsker, inden vi begynder arbejdet. Vi kommer med gode råd og professionel rådgivning, eksempelvis hvilken træsort, der passer til terrassen, farven på træet og andre vigtige beslutninger, der skal træffes, inden arbejdet startes. Uanset din tidligere erfaring med byggeprojekter sørger vi for at rådgive dig i øjenhøjde, så du kan træffe den rette beslutning.

 

Vi går op i at levere det aftalte arbejde til den aftalte tid. Derfor leverer vi realistiske tidsfrister. Vores mange års erfaring med diverse byggeprojekter gør, at vi oftest giver klare deadlines, som vi overholder. Det gør vi naturligvis uden at gå ned på kvaliteten.

Få hjælp af din tømrer i Roskilde

Skal vi hjælpe med dit næste renoveringsprojekt? Så tag kontakt til os nu. Som tømrer i Roskilde hjælper vi både private og virksomheder i Roskilde og de omkringliggende byer. Med os som din samarbejdspartner opnår du det bedste resultat.

 

Henvend dig til os via telefon på 26 21 71 19 eller send os en mail på info@sjhvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular inde på vores hjemmeside. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

[Total:0    Gennemsnit:0/5]