Tømrer Roskilde

Tømrer i Roskilde med mange års erfaring

Hos Q-Gruppen, din lokale tømrer i Roskilde, står vi stærkt med mange års erfaring i branchen. Vores ekspertise er bygget på et solidt fundament af traditionelt håndværk, kombineret med stor ekspertise og erfaring i tømrerbranchen. Når vi som lokal tømrer i Roskilde igangsætter et projekt, er det med dyb forståelse for materialets natur, og de nyeste byggestandarder, der sikrer høj kvalitet. Som tømrer i Roskilde og omegn, forpligter vi os til at levere kvalitetshåndværk hver eneste gang.

Lad os hjælpe dig sikkert og trygt gennem dit projekt. Som din lokale tømrer i Roskilde, er vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

Alt i tømrerarbejde til private og erhverv

Som lokal tømrer i Roskilde, med utallige år i branchen er vi klar over, at behovet for tømrearbejde varierer bredt mellem private og erhvervskunder. Hos Q-Gruppen tilbyder vi dog alt i tømrerarbejde til private husejere såvel som erhvervskunder. Vi har kompetencerne og mandskabet til at håndtere store såve som små opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, når du har et projekt, der kræver en dygtig tømrer.

Vi er blandt andet specialister i tilbygninger, renoveringer, tagarbejde, gulvafslibning, træterrasser og meget andet. Gennem professionel rådgivning og vejledning, skaber vi værdi for dig, og leverer professionelle resultater i høj kvalitet.

Få et godt tilbud

Når du er på udkig efter en tømrer i Roskilde, er vi det oplagte valg. Vi kombinerer kvalitet, pålidelighed og konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et ganske uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os blot ved at ringe på telefon 46 32 16 84 eller ved at sende en e-mail til kontor@qvalitetgulv.dk – så vender vi tilbage til dig og tager en samtale omkring dit projekt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]