TV inspektion København

En TV-inspektion er en professionel og effektiv måde at kontrollere din kloaks tilstand, hvis du oplever eller mistænker kloakproblemer. Med over 15 års erfaring, er vi det oplagte valg, hvis du skal have udført en TV inspektion i København.

TV inspektionen er en langt mere effektiv metode at kontrollere din kloaks tilstand, end eksempelvis at grave kloakken op. Inspektionen indebærer at vi fører et lille, kabelført videokamera ned i kloaknettet, for at identificere eventuelle brud på kloakrør, tilstopning eller andre problemer.

Vi kan kortlægge eventuelle problemer for dig inden du går i gang med at udbedre dem og du får både billeder og tegninger fra inspektionen. Skulle det være nødvendigt, tilbyder vi også kloakrensning.

Hvorfor skal du få udført en TV inspektion

Er du på udkig efter at få udført en TV inspektion i København eller i tvivl om du måske bør få det gjort? Hos Kloak.tv ApS er vi specialister i netop TV inspektion i København. Vi rykker hurtigt ud til dig fra hele københavnsområdet.

En TV inspektion er en god idé hvis du:

Derfor skal du vælge Kloak.tv ApS

Vi vægter god kundeservice og godt håndværk højt. Derfor er det er vigtigt for os ikke blot at kloakken fikses, men også at videreformidle kloakkens tilstand og eventuelle opmærksomhedspunkter til dig. Samtidig er vores priser utrolig konkurrencedygtige og altid uden skjulte gebyrer eller tillæg.

Vi er stolte over vores mange glade kunder samt flotte priser som vi har i bagagen, og håber at du ser os som de rette til at løfte opgaven, hvis du skal have udført en TV inspektion i København.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en TV inspektion i København eller har du spørgsmål omkring ydelsen, så er du velkommen til at kontakte os. Ring til os i dag på telefon 53 80 02 11 eller send os en mail på kontakt@kloak.tv. Du kan også bruge kontaktformularen på vores side. Vi ser frem til at høre fra dig.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]