VVS-firma med kunden i fokus

Lokalt VVS-firma i København og omegn

Hovedstadens Håndværker Team er dit lokale VVS-firma i København og omegn, samt i Nordsjælland. Vi har mere end 25 års erfaring inden for VVS-branchen, og vores dygtige og faglærte VVS’ere har dybdegående viden om alle aspekter inden for VVS-installationer. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan sikre, at dine installationer fungerer som de skal, og løse alle VVS-opgaver på professionel vis.

Som lokalt VVS-firma i hovedstaden, kan vi hurtigt være hos dig, hvis du har et akut behov. Vi har døgnservice alle årets 365 – så du kan altid få fat på os, hvis du er så uheldig, at have brug for det uden for normal åbningstid.

Skal vi hjælpe dig med din VVS-opgave eller har du et akut behov? Kontakt dit professionelle VVS-firma nu, ved at ringe på telefon 28 72 85 28.

God service og høj kvalitet

Som dit lokale og erfaren VVS-firma lægger vi stor vægt på service og kvalitet i vores arbejde. Vi er naturligvis autoriseret VVS-installatør, hvilket betyder, at vi kan håndtere enhver opgave, og lever op til høje standarder.

Kvalitet er også en af vores kerneelementer, og kommer sig af stor ekspertise og indgående viden omkring forskellige VVS-installationer. Som professionelt VVS-firma med kvalitet i højsædet, benytter vi os kun af kvalitetsmaterialer, for at vi kan sikre dig det bedste resultat, som virker optimalt, og samtidig kan holde i mange år.

Ring og få et tilbud allerede i dag

Hovedstadens Håndværker Team er dit professionelle og erfarne VVS-firma, med fokus på gode kundeoplevelse og høj kvalitet i vores arbejde. Vi sikrer, at du får et resultat, der kan holde i mange år frem i tiden. Om du har brug for en VVS’er akut, eller blot har en almindelig opgave, står vi klar til at varetage dine behov. Lad os tage en samtale om dine ønsker. Kontakt dit lokale VVS-firma på telefon 28 72 85 28 eller send os en e-mail på info@hh-team.dk.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]