VVS i Storkøbenhavn

Hos Albertslund VVS er vi eksperter i løsninger inden for VVS, som med garanti vil forbedre din hverdag. Vi er specialiserede i alt fra badeværelser til tagrender og kan sikkert komme med en løsning, som passer perfekt til dine behov. Vores team består af autoriserede VVS installatører, der har en bred vifte af kompetencer og erfaring samt viden inden for VVS. Desuden har vi siden 1996 hjulpet virksomheder og private med alle former for VVS arbejde.

Vi tilbyder løsninger inden for VVS såsom installation og montering af:

Se eventuelt nogle af vores tidligere projekter.

Vi tilbyder en garantiordning, som sørger for, at du kan være tryg og sikker på, at vi udfører et godt stykke arbejde. Vi er medlem af TEKNIQ, som har etableret Dansk VVS Garanti. Dog er det meget sjældent at garanti bliver nødvendigt, da vi går op i at levere et fremragende resultat hos enhver kunde. Se også hvad vores kunder siger.

Mange års erfaring med VVS

Vi har over 20 års erfaring inden for VVS. Heraf har vi håndteret mange forskellige opgaver. Desuden uddanner vi løbende vores VVS-montører, så de hele tiden er opdateret med de bedste forudsætninger. De kan udføre alt fra reparations- og monteringsarbejde af mindre omfang til totalrenovering af gamle og slidte badeværelser. Vi er altså klar på at begive os ud i VVS opgaver af alle omfang og sværhedsgrader.

Professionel rådgivning

Vi rådgiver dig altid fra start til slut ned til mindste detaljer, når det omhandler VVS. Vi gør desuden rent efter os selv, efter vi har udført vores arbejde. Hvis du vil vide mere om os, kan du eventuelt tjekke vores sider ud om f.eks. VVS i Ballerup eller VVS i Albertslund. Du kan også læse mere generelt om vores VVS-arbejde.

Få et tilbud på VVS-arbejde

Vil du vide mere? Kontakt os i dag på tlf. 43 62 42 70 eller på e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]