VVS-installatør

Hvis du står og mangler en VVS-installatør tæt på Ballerup, Amager eller i København, som har hænderne godt skruet på, skal du kontakte Barslund VVS. De udfører altid et professionelt stykke arbejde i højeste kvalitet, og de møder dig altid med et smil på læben.

De kører døgnservice for deres faste kunder, så man kan få fat i dem midt om natten, hvis der er brug for det. Desuden har de over 50 års erfaring, så man er ikke i tvivl om, at de har styr på deres VVS arbejde.

De laver alt inden for VVS arbejde, og ingen opgave er for stor eller lille. Barslund VVS tilbyder bl.a.:

  • service af anlæg og installationer
  • varmestyring
  • tilstoppede afløb
  • renovering af afløb, køkkener etc.
  • installation af toiletter

Barslund VVS giver dig garanti og god kundeservice

Fordi Barslund VVS er medlem af TEKNIQ giver de en landsdækkende garanti. Det er en garantiordning inden for VVS der sikrer at privatpersoner altid får garanti på tekniske installationer, hvis arbejdet ikke er gjort ordentligt.

De sætter også deres kundeserviceniveau i høj prioritet. Uanset hvor lille eller kompliceret problemet er, klarer de opgaven uden at rynke på panden. De sætter pris på en god kunderelation, og laver ikke noget før de er helt sikre på, hvad der nøjagtigt skal gøres.

Kontakt dem for at få et uforpligtende tilbud

De udfører VVS opgaver for både private, erhverv og større ejendomme, og står altid klar til at rådgive og svare på spørgsmål, hvis du har nogle.

De kan kontaktes på 44 97 17 42 for Ballerup og 32 50 17 42 for København/Amager. Derudover kan man også sende dem en mail på info@barslundvvs.dk, hvis man søger et gratis og uforpligtende tilbud. Man kan også udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside, så svarer de tilbage så hurtigt som muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]