VVS-installatør

Skal du bruge en VVS-installatør? Barslund VVS udfører VVS på Amager og de har også en afdeling i Ballerup. Her finder du VVS-service i højeste kvalitet og med mange års erfaring.

De tilbyder faste aftaler til f.eks. boligforeninger, og det er en stor fordel med en vvs-installatør der kender til installationerne i forvejen, når der skal udføres reparationer eller renoveringer.

Virksomheden hjælper både private og erhvervskunder. Står du og har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte virksomheden.

VVS i høj kvalitet

Barslund VVS udfører kun VVS i høj kvalitet. Med Barslund VVS får du en virksomhed der har:

  • Døgnvagt
  • Eksisteret siden 1966
  • Et højt niveau af arbejdsmorale og kvalitetsniveau
  • Stor erfaring inden for erhverv

Som VVS-installatør er de også specialiseret i varmesystemer. De tilbyder alt fra små reparationsopgaver til udskiftning og installation af nyt varmesystem. De har specielt god erfaring med de helt store opgaver inden for erhverv som beboelsesejendomme, institutioner og andre store virksomheder.

Garanti

Når du vælger Barslund VVS vælger du en virksomhed der er omfattet af TEKNIQ’s garantiordning. Det betyder at du får arbejdet udført af en professionel, samtidig med at du også er økonomisk dækket ind, hvis det arbejde du får udført har fejl eller mangler.

Derudover værdsætter de gode kunderelationer, og møder altid frem med et smil. De går den ekstra mil for at få glade kunder, hvilket indebærer grundig indledende dialog, at blive færdig til tiden og, som nævnt, udfører arbejde i højeste kvalitet.

Kontakt Barslund VVS

Virksomheden har deres kvalitet og gode service i orden, hvilket er til at se på deres anmeldelser. Har du brug for en dygtig og grundig VVS’er skal du derfor kontakte Barslund.

Kontakt virksomheden på 44 97 17 42 eller skriv til dem ved enten at sende en mail på info@barslundvvs.dk eller ved at udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]